KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Arkadaşlar bi türlü bulamadm bu müzikalin ingilizce ya da türkçe altyazılı dvdlerini yardımcı olacak, nerden almam gerektiğini söyleyecek, hibe edecek, satacak varsa çok bahtiyar olurum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ne yazik ki dansozler burs almali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 essmeraldaağ arkadaşım rastgele bir kitapçının ucuz dvdler bölümünden bulmuştu, altyazılı mı değil mi hatırlamıyorum ama, gelince sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 gereği yok torentlerden bile bulabilirsin, geçen indirmiştim hatta bi izliyim diye. 2 parttan toplam 1.2 gb bişi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 pc'de p2p programları yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 senin için tatmin edici olurmu bilmiyorum ama youtubeda bir ara altyazılı versiyonunu görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 olmaz. o mükemmelliği yeterince vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar