ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Selamlar, Ev içinde kullanacağım bir wireless modem alacağım. 2, en fazla 3 bilgisayar tarafından kullanılacak. Sık sık emule, rapidshare vs. vs. şeklinde download için kullanılacak. Fiyat performans açısından bunlara en uygun ürünü arıyorum, ne kadar ucuz olursa o kadar iyidir. Tenkyuverimaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ben pikatel airmax kullanıyorum.pc,laptop ve ps3 de kablosuz baglanıyorum ve hiç bir sorun olmadı şimdiye kadar.bazen telefonu açınca bağlantı gidiyor ama oda modemden dolayı değil sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Ben bir aydır airtes kullanıyorum modemin yerini bile unuttum en ufak bağlanma sorunu yaşamadım sürekli de download yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 paran varsa us.robotics yoksa airties. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 kazımkarabekir said: Ben bir aydır airtes kullanıyorum modemin yerini bile unuttum en ufak bağlanma sorunu yaşamadım sürekli de download yapıyorum(tu) airties iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 airties iidir hemi de Türk markası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bende us robotics access point var. torrent kullanamaz oldum. Çok sayıda connection açıldığından sapıtıyor alet 24 saatte bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Brigand said: Bende us robotics access point var. torrent kullanamaz oldum. Çok sayıda connection açıldığından sapıtıyor alet 24 saatte bir. al benden de o kadar.. usr 5463 wireless router war, wireless i kullanmiyorum bile. 2+ part li dl lerde 24 saat sonra falan sapitiyor. Kablo tak cikar yapmak gerekiyor. airtiesda boyle bir sorun yok sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 airtiesdan ii bi d-link var bildiğim :) USR 56k dial up zamanında babaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 baps linksys kullanıyorum ben çok iyi modem wirelessını direkt modemin üzeirnden kapatıp açıosun ışıklı fln bilmediğim özellikleri var hatta tam olarak çözemesemde iyi bir modem. hayvan gibi çekim alanı var ayrıca duvar muvar işlemiyor, 3 duvar sonrasında nerden baksan 20 mt lik mesafe ve tekrar 1 duvar arkasından bile çekiyor 3.seviyede. ama hayvan gibi büyük bir dezavatajı var. elektrikler giderse modemin tuşuna tekrardan basmak gerekiyor. on off düğmesi sağ sola çekmeli değil :( anlatamadım galiba da açman gerekiyor kısaca tekrardan elektrikler gelip gittiğinde :P edik: emule kullanmadımda, rapidshare + torrent ikilisinde hayvanlar gibi port açmadan verimli çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 evde airties var, gayet güzel çalışıyor. bi probleme de rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
levdem Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Uygun fiyat için airties derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aerials Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Zyxel tavsiye edebilirim. Çok memnunum. Evin bir ucundan bir ucuna kadar gayet kuvvetli sinyal alıyorum.Download işlemlerimde de bir problem yaşamıyorum. Elektrik kesintisi vs. gibi durumlarda da hiç bir sorun yaşatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar