Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop wireless sinyal gücü sapıtıyor

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

Evimde wireless ile internete giriyorum.modem ile bilgisayar arasında(laptop) sadece 1 duvar var hemen yan oda yani.Sinyal gücü mükemmel oluyor fakat yaklaşık 5 dakika da bir en az seviyeye iniyor hatta bazenbağlantı kopuyor.Sadece ama sadece modemin dibindeyken bu olay olmuyor.Yani aynı odanın en uzak noktasındayken bile oluyor.Sorun modem değil çünkü arkadaşımın bilgisayarında bir sorun yok sorun bende fakat neden bilmiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

xlaidehlevar said:
Evimde wireless ile internete giriyorum.modem ile bilgisayar arasında(laptop) sadece 1 duvar var hemen yan oda yani.Sinyal gücü mükemmel oluyor fakat yaklaşık 5 dakika da bir en az seviyeye iniyor hatta bazenbağlantı kopuyor.Sadece ama sadece modemin dibindeyken bu olay olmuyor.Yani aynı odanın en uzak noktasındayken bile oluyor.Sorun modem değil çünkü arkadaşımın bilgisayarında bir sorun yok sorun bende fakat neden bilmiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

airties rt-205 için modemde yazan kanal seçimi
"Kablosuz iletişim için 1-13 arası bir kanal seçebilirsiniz (1, 6 ve 11. kanallarını kullanmanızı tavsiye ederiz.) "

işine yarayabilir bende yaradı.

ikinci olarak modemin firmware ini kontrol et, driverları güncelle gerisi can sağlığı takma kafana

şöyle birşey vardı arkdasın hp pavilionun göremediği ağlara toshiba laptopla baglanabiliyordum
bilmiodum nasıl oldugunu ama benim makina daha fazla sinyal algılıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...