xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Evimde wireless ile internete giriyorum.modem ile bilgisayar arasında(laptop) sadece 1 duvar var hemen yan oda yani.Sinyal gücü mükemmel oluyor fakat yaklaşık 5 dakika da bir en az seviyeye iniyor hatta bazenbağlantı kopuyor.Sadece ama sadece modemin dibindeyken bu olay olmuyor.Yani aynı odanın en uzak noktasındayken bile oluyor.Sorun modem değil çünkü arkadaşımın bilgisayarında bir sorun yok sorun bende fakat neden bilmiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 çok fantastik olucak belki ama duvarınızdaki demir çomaklardan akım geçiyorsa etkiliyor olabilir. ne bilim ilk aklıma bu geldi. mühendisim kardeşim ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 aynı kanalda başka bi wireless vardır yakınlarda. kanalı değiştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mikrodalga fırınlar ve telsiz telefonlar da vayrlısı etkiler. Mesela, yan komşun bir şey pişiriyorsa mdalgada vayrlıs gidiyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ...arkadaşın bilgisayarın hiçbir sorun yok..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 laptoptan bahsetmiyodum ben tabii, modem ya da switch, wireless bağlantısını neye yapıyosan ondaki kanalı değiştir diyodum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 suruculerini guncellemeyi de deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 xlaidehlevar said: Evimde wireless ile internete giriyorum.modem ile bilgisayar arasında(laptop) sadece 1 duvar var hemen yan oda yani.Sinyal gücü mükemmel oluyor fakat yaklaşık 5 dakika da bir en az seviyeye iniyor hatta bazenbağlantı kopuyor.Sadece ama sadece modemin dibindeyken bu olay olmuyor.Yani aynı odanın en uzak noktasındayken bile oluyor.Sorun modem değil çünkü arkadaşımın bilgisayarında bir sorun yok sorun bende fakat neden bilmiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler airties rt-205 için modemde yazan kanal seçimi "Kablosuz iletişim için 1-13 arası bir kanal seçebilirsiniz (1, 6 ve 11. kanallarını kullanmanızı tavsiye ederiz.) " işine yarayabilir bende yaradı. ikinci olarak modemin firmware ini kontrol et, driverları güncelle gerisi can sağlığı takma kafana şöyle birşey vardı arkdasın hp pavilionun göremediği ağlara toshiba laptopla baglanabiliyordum bilmiodum nasıl oldugunu ama benim makina daha fazla sinyal algılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar