Fly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 şey ama sonradan kavuşmuş xboxına, gece karıştırmış hediyeleri çocuk biraz bunlar da cezamsı bişey olsun diye böyle bir atraksiyona girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 içim parçalandı lan acıdım çocuğa bana yapsalar bu şakayı o kadar üzülmezdim yazık ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 /watch?v= pFlcqWQVVuU merak ediyorum bunun içinden kazak çıksa çocuk napardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu çocuk 5 yıl sonra eline pompalıyı alır okulu basar 10 kişiyi öldürür eve gelir birde evdekileri öldürür bizde izleriz televizyondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bundan bi 5-6 sene daha okula başlamamış kuzenime doğum günü hediyesi oalrak gaemboy color almıştık. Yanında da bir tane oyun. Bunların evine girdik. Çocuk böyle havalarda farkında birazdan gamboyun gelceğinin suratından mutluluk okunuyor. Herkes oturdu hediyeler verilmeye başlandı. Sıra bana geldi. Kanepede oturuyordum o sırada. Elimi arkam götürdüm çocuk tam önümde dururken. Artık gülücükler saçıyor. Arkamdan oyunun kutusunu çıkardım verdim. Al ebnden oyunun ilerde gameboy alınca oyanrsın bununla. O anda o suratının böle mutluluktan hayal kırıklığına geçişi kelimeler ile anlatılamazdı. Bir anda gözler doldu falan. Bi yerinde şok olmuş gibi kaldı sora oturud yere başladı ağlamaya :D ondan sonra çıkardım verdim tabi gameboyuda :D Küçük piç sonra ertesi gün PS2 min kapağını kırmıştı hatta. Sonra da korkup ağlaya ağlaya kaçmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 nası küfrettim bi içerideki arkadaşım biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ailesi adina cocuktan özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dayzek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 "Bir çocuk ağladığında, dünya ağlar".. g*tlekler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 2.video daki yaratık nedir öyle bunu 1.videoya koysak ne olurdu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Allah o 2.videodaki çocukların ebeveynlerine sabır versin amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar