rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 http://www.frmtr.com/otomobil-tavsiyeleri-ve-karsilastirmalar/2116703-ankaradaki-en-pahali-araba.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Olivies said: Ayni sekilde bi ust kattaki evin kapisini zorlamistim bizim ev diye yarim saat civari:( oluyo arada oyle. bana da yurtta oldu bu. uykulu ya da sarhoştum hatırlamıyorum da başka bi odaya girmiştim, buzdolabını açıp bakmıştım. sonra buzdolabının üstündeki hedelerden anladım bizim oda olmadığını. kaçtım hemen ordan. heyecanlı oluyor böyle unutkanlıklar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 zengin dolmus foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Şaka kaka olmasın, üzülerek mühürlüyorum. gidişat kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar