Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Ciglik atan kiz ölmüsmüydü bilmiyorum ama, baya severdim. ismini de hatirlamiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 scorpion for the win abi. her türlü ezer bence tüm karakterleri. kullanmasını bilene tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Marveloth said: Ciglik atan kiz ölmüsmüydü bilmiyorum ama, baya severdim. ismini de hatirlamiyorum =) Sindel asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sindel ultimate mortal kombat 3 de unlimited combo yapabilen tek karakterdi :D (bug?) çığlık , single high punch , havada low kick , bişii daa yapıodun sonrası tekrar baştan yaparak devam , işin zor kısmı rakibi ekranın sonunda sıkıştırabilmekti combo yapa yapa ekranın sonuna getirdiğinizde hoplatıyordunuz ztn :D 2.filmde ölüyordu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 benimde ilk mail adresim daha 4 ay önce hacklendi darkscorpion22 idi :D. o kadar çok scorpion u severdim adamım ya! get over here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Olay Budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar