Buyse Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Giovanni said: Sly senin "guzel" maceralarini eski kiz arkadasindan dinliyoruz kocum AHAHAHAH AHAHAHAAH her tarafim gelse nolur lan taksime hey allahim ya neler yasadin cocuklugunda sen belden altı olmuş bu. faul var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ssg said: Sly-One said: kişisel sorunların bu boyuttaysa benimle, gel bi gün taksim buluşmasına yüzüme söyleolum varya sırf yapılısın diye bu artistliğini çok seviyorum.bi gün tenhada deşicem göbeğini haberin olsun vay vay ne katiller varmış aramızda. Giovanni said: Sly senin "guzel" maceralarini eski kiz arkadasindan dinliyoruz kocum AHAHAHAH AHAHAHAAH her tarafim gelse nolur lan taksime hey allahim ya neler yasadin cocuklugunda sen beni küçükken inşaata çektiler =( Öncelikle Giovanni, yaptığım esprileri kaldıramıyorsan şikayet et. Beni tanımıyorsun, abuk sabuk bir insan olduğumu söylüosun. Gel bi de benden dinle madem hikayeleri. Seni tanımıyorum, seninle bi derdim yok. Kişisel takıntı haline getirmiyorum tanımadığım insanları. ssg, cüsseliyim diye deil, yukarıda anlattığım sebeplerden dolayı gel madem dedim. Ki ilk defa birine bunu söylüyorum. Hayatımda kavga etmişliğim pek yoktur, sevmem de böyle şeyleri. Yanlış anlaşılmasın yani, kendime güvenim cüssemden falan değil, durduk yere hakaret edip karnımı deşmek isteyen insanları yüz yüze tanımak muhabbet etmek. Neyimi sevmiyolarmış göreyim. Forumda pis mesajlar atan bir adam olsam da ara sıra, gerçek hayatta pek böyle değilimdir nitekim. İlla biz senle görüşmeyiz, görüşürsek şöyle yaparız böyle döveriz diyorsanız da beni tanımadığınız halde. O zaman görüşmeyelim. Ya da tenhada beklenmedik yerde bıçaklamaktansa adam gibi yumruklaşır rahatlarız. Yoksa herkes herkesi tenhada deşer niyet olsun. Tekrar söylüyorum kimseyle kişisel derdim yok, benimle kişisel derdi olanlar da ya insan gibi özelden anlatsın ya da foruma seni deşerim, yok senin hakkında şunu biliyorum bunu biliyorum falan demek yerine görmezden gelsin mesajlarımı. Bu wall of text de beni sevmeyenlere armağan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 oha ne olmuş lan topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Jedi said: tdk sözlüğünde her kelimenin başında kökeni yazar. buyur; www.tdk.gov.tr onu biliyorum zaten, her sözcüğü ayrı ayrı aratayım demedim ama, liste halinde olsun dedim. Sly-One said: kilitleyin ibret olsun. ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Sly-One said: Giovanni said: Sly-One said: kilitleyin ibret olsun. Gercekten forumun kalitesini dusuren abuk bir insansin. Cok komik oldugunu ya da cok karizmatik oldugunu dusunuyorsun gercekten degil mi evet napıcaksın bu konuda? ayrıca sırf senin bu konuda söyliyecek bir şeyin vardı ve ben öncesinde kilitleyin dedim diye tribe girdin tebrikler. tdk güzel ve yeterli cevaptı bana göre, daha onu bilmiyor ama burada senede 30 topic açıp bir daha da tek mesaj bile atmıyor bu adam. ibret olsun diye kilitleyin dedim, ki şaka, bu da sana battı. kişisel sorunların bu boyuttaysa benimle, gel bi gün taksim buluşmasına yüzüme söyle. adam dergi kitap sormus tdk koskoca bir dili arastırma/acıklamada nasıl tek basına yeterli arastırmayı yapacak butceyi bulsun ve organizasyonu yurutsun,universiteler var dunya capında bu konu ile alakalı,ozel vakıflar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 sözcükleri teker teker aratıp anlamlarına ve kökenlerine bakabiliyoruz ama toplam köken oranını nasıl öğrenebiliriz? (türkçe sözcüklerin x%'i şu dilden y%'i öztürkçe gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ben kilitleyin dedim diye de kilitlenmedi zaten, bu kadar abartmaya gerek yok. konunun önemli olduğunun farkındayım, Bone un senede 30 topic açıp bir daha hiç mesaj atmamasına sitem ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 böyle yapamaz diye bir yasak mı var,kullanıcı sozlemesinde buna benzer bir madde yok,ayrıca benim icin yeterli kilitleyin demissin mesajında,senin insiyatifinde mi bunu belirlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 senin dediğin gibi sly'ın böle yazmasını engelleyen bir kural da yok=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 değil işte onu diyorum, bunu anlamak güç mü bu kadar. kişisel görüşüm, dikkate almak zorunda değil yani adminler ya da başkası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 SLYA ÖLÜM topici oldu ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 cavanagh said: senin dediğin gibi sly'ın böle yazmasını engelleyen bir kural da yok=p tamam da ben ona boyle yazamazsın demiyorum ki,yahut silin sly ın postunu bence sacma da demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 millet kin beslemiş sana yıllar boyu sly asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 eheheh yok ne kini,hepimiz kardeşiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Sly'a en son laf eden Dirty'nin dans pistinin altinda yatiyor su an. Cok adam bicakladik kankalik ayagina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 uzatmayın bıçaklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yarin sabah yataginda at kafasi cikmasin??? at kafali azmoda cikabilir, daha kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 sly vurdurturum seni FSAFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bir bonec klasiği olmuş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ilahiyattan arkadaşa sordum forum da seviyeyi nasıl koruyabiliriz diye?.sayfanın en altına nazar boncuğu koyun dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 TÜRKÇE SÖZLÜK (2005)’TEKİ SÖZLERİN KÖKENLERİNE AİT SAYISAL DÖKÜM Almanca 85 Arapça 6463 Arnavutça 1 Bulgarca 8 Ermenice 23 Farsça 1374 Fince 2 Fransızca 4974 İbranice 9 İngilizce 538 İspanyolca 36 İtalyanca 632 Japonca 7 Korece 1 Latince 147 Macarca 19 Moğolca 13 Norveç 2 Portekizce 4 Rumca 14 Rusça 40 Slavca 24 Soğdca 1 Yunanca 399 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 fenris said: http://cgi.4chan.org/r/src/1229161659380.jpg süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 çokgüzel lan paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 prim vermeyin şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar