Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçe'deki kelimelerin kökenleri

Bone

Öne çıkan mesajlar

ssg said:
Sly-One said:
kişisel sorunların bu boyuttaysa benimle, gel bi gün taksim buluşmasına yüzüme söyle
olum varya sırf yapılısın diye bu artistliğini çok seviyorum.bi gün tenhada deşicem göbeğini haberin olsun

vay vay ne katiller varmış aramızda.

Giovanni said:
Sly senin "guzel" maceralarini eski kiz arkadasindan dinliyoruz kocum AHAHAHAH AHAHAHAAH her tarafim gelse nolur lan taksime hey allahim ya neler yasadin cocuklugunda sen

beni küçükken inşaata çektiler =(

Öncelikle Giovanni, yaptığım esprileri kaldıramıyorsan şikayet et. Beni tanımıyorsun, abuk sabuk bir insan olduğumu söylüosun. Gel bi de benden dinle madem hikayeleri. Seni tanımıyorum, seninle bi derdim yok. Kişisel takıntı haline getirmiyorum tanımadığım insanları.

ssg, cüsseliyim diye deil, yukarıda anlattığım sebeplerden dolayı gel madem dedim. Ki ilk defa birine bunu söylüyorum. Hayatımda kavga etmişliğim pek yoktur, sevmem de böyle şeyleri. Yanlış anlaşılmasın yani, kendime güvenim cüssemden falan değil, durduk yere hakaret edip karnımı deşmek isteyen insanları yüz yüze tanımak muhabbet etmek. Neyimi sevmiyolarmış göreyim. Forumda pis mesajlar atan bir adam olsam da ara sıra, gerçek hayatta pek böyle değilimdir nitekim.

İlla biz senle görüşmeyiz, görüşürsek şöyle yaparız böyle döveriz diyorsanız da beni tanımadığınız halde. O zaman görüşmeyelim. Ya da tenhada beklenmedik yerde bıçaklamaktansa adam gibi yumruklaşır rahatlarız. Yoksa herkes herkesi tenhada deşer niyet olsun.

Tekrar söylüyorum kimseyle kişisel derdim yok, benimle kişisel derdi olanlar da ya insan gibi özelden anlatsın ya da foruma seni deşerim, yok senin hakkında şunu biliyorum bunu biliyorum falan demek yerine görmezden gelsin mesajlarımı.

Bu wall of text de beni sevmeyenlere armağan olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
Giovanni said:
Sly-One said:
kilitleyin ibret olsun.

Gercekten forumun kalitesini dusuren abuk bir insansin. Cok komik oldugunu ya da cok karizmatik oldugunu dusunuyorsun gercekten degil mi

evet
napıcaksın bu konuda?

ayrıca sırf senin bu konuda söyliyecek bir şeyin vardı ve ben öncesinde kilitleyin dedim diye tribe girdin tebrikler.
tdk güzel ve yeterli cevaptı bana göre, daha onu bilmiyor ama burada senede 30 topic açıp bir daha da tek mesaj bile atmıyor bu adam. ibret olsun diye kilitleyin dedim, ki şaka, bu da sana battı. kişisel sorunların bu boyuttaysa benimle, gel bi gün taksim buluşmasına yüzüme söyle.

adam dergi kitap sormus tdk koskoca bir dili arastırma/acıklamada nasıl tek basına yeterli arastırmayı yapacak butceyi bulsun ve organizasyonu yurutsun,universiteler var dunya capında bu konu ile alakalı,ozel vakıflar var
Sosyal ağlarda paylaş

TÜRKÇE SÖZLÜK (2005)’TEKİ SÖZLERİN
KÖKENLERİNE AİT SAYISAL DÖKÜM
Almanca
85
Arapça
6463
Arnavutça
1
Bulgarca
8
Ermenice