alperozg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 patch client ı tıklaıdğımda log in ekranı bile gelmeden aşağıdaki hatayı veriyor. sorun bende mi yoksa patch yapılan serverdamı problem var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 aynısı bende de var, yabancı forumlarda da yazanlar var. sanırım yama sunucusu göçerdi. düzelene kadar bekleyeceğiz mecbur. işin kötüsü yama yaptıysanız bile giremiyorsunuz oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=213338 sanırım yeterlı olur. http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=213357 alttakı daha acıklayıcı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 10 gündür account kapalıydı, tamda yeni açtırmıştım bu akşama yetişmezse boşuna gidicek 1 günlük para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 aha hatırladım senı,k8p de oynuyordun buzzard olarak.hoşgeldın tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 hoş bulduk :) senin nick neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 erona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 login ekranı geldi, giriş yaptım bu seferde patcher %0 da takıldı, bekliyorum bakalım olcak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mith Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 1.0.6 yamasi ciktiginda da ayni sorun olmustu. 70mb küsür eden dosyayi indirmek saatler almişti. şimdi de ayni durum söz konusu sanirim benim de %0 da takilmis durumda patcher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 dışarı çıktım geldim 12 den sonra biraz rahatlar server, yüklerim patchi diye düşünüyordum ama tam tersi oldu heralde, yine gitti :S ben mi bozuyorum yoksa bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 heh aynen öyle, ben de düştüm giremedim tekrar. ilginç gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ya bende oyunda asırı bi lag var? bende mi diye düsündüm ama aynı baglantı ile baska online oyunları denedim hic bir problem yok ama war'a giriyorum ciddi bi lag sorunum oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 evet bende bugün acı çektim baya bi.. demek sorun bizde deil serverlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 evet orvr'de lag vardı gündüz vaktileri ama akşama doğru düzeldi. sanırım bütün tierlerde aynı anda kalabalık kapışmayı kaldıramadı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bugün 90 kişi dolaştık t4 teki tüm kaleleri ve BO ları ondan olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar