unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yahu hayir o da degil sam olay, eger 2-3 gun oynamayla oyunu seediyorsan, o zaman biraz daha kassan oyunu oynamadan, hatta cikmadan tadini, kokusunu alabilir, duyabilirsin. madem oyle biraz daha kas, hepten oyunlara para ve zaman vermene gerek kalmaz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 arcane'in sözüne kanarsan işte böyle patlarsın unity bey.. :-p ilk çıktığında 1 ay b.net'ten oynadım, 1 ay da single oynamışımdır belki, çetelesini tutmuyorum. 2-3 gün sözünü biri uydurdu herhalde ki arcane'dir muhtemelen.. sonra da oyunu 3-4 defa değişik zamanlarda install edip oynamışlığım var. toplam 3 ay etmiştir belki.. bir oyunu anlamak için daha fazla zaman gerektiğini söyleyen birisi çıkarsa münasebetsiz yeriyle gülen bir smiley koyacağım.. :) rise of nations'u 2 hafta deli gibi oynadım ve fazlasıyla yetti anlamama. iyi be, beğenmediğimiz ürünü sırf anlamak için 6 yıl kullanacağız. ekonominin şekli şemali değişmesi lazım bu mantıkla..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ya harbiden 1299434 tane dragon oldu etrafta acaba dilekce versem esas nickime donebilirmiyim. Neysem tartısma ıyıce rayından cıktı 3d nın stratejı oyunları ustundekı konumuna dondu.Myth anılarımda depresınce vazcaydım ben bu olaydan herkesın dogrusu kendıne ısteyen ıstedıgıne ınansın :) Star rulzz babs :D[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 şahsen bi oyunu veya misal bi müzii sevmek için vakit harcamak saçma geliyo bana. gider seviceem bişi alırım nedir. manyak mıyım?[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yaw bu kadar yeter artik icq mu veriyom bi ara toplanip sc yapmak istiyen elemanlar irtibata gecsinler. 303641484[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Zaten toplandığımız bir starcraft serverı var , icq ya ne gerek var ? Sylveria[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Sence bi net cafede toplansak daha rahat olmaz mi?[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Sam, 06 Mayıs 2004 22:42 tarihinde demiş ki: arcane'in sözüne kanarsan işte böyle patlarsın unity bey.. :-p ilk çıktığında 1 ay b.net'ten oynadım, 1 ay da single oynamışımdır belki, çetelesini tutmuyorum. 2-3 gün sözünü biri uydurdu herhalde ki arcane'dir muhtemelen.. sonra da oyunu 3-4 defa değişik zamanlarda install edip oynamışlığım var. toplam 3 ay etmiştir belki.. bir oyunu anlamak için daha fazla zaman gerektiğini söyleyen birisi çıkarsa münasebetsiz yeriyle gülen bir smiley koyacağım.. :) rise of nations'u 2 hafta deli gibi oynadım ve fazlasıyla yetti anlamama. iyi be, beğenmediğimiz ürünü sırf anlamak için 6 yıl kullanacağız. ekonominin şekli şemali değişmesi lazım bu mantıkla.. yigit, venerable S.A.M. ... bir oyun hakkinda kesin yorum yapmak icin, eger bu strateji oyunu ise, 2 gun oynamak da yetmeeeez 1 ay oynamak da.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: horacegoesskiing, 07 Mayıs 2004 03:36 tarihinde demiş ki: şahsen bi oyunu veya misal bi müzii sevmek için vakit harcamak saçma geliyo bana. gider seviceem bişi alırım nedir. manyak mıyım? oyunu sevmek icin degil ama BILMEK icin gerekli o ...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 1 ay değil işte 3 ay oynamışım; o da yetmiyorsa siz sc ordinarius'ları olarak ülke ülke gezin konferans vermek için, biz de cahil halk olarak bakalım da görgümüz artsın.. 6 yıl oynadım desem "yok 7 gerek" diyeceksin sen zaten, belli.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 biz dediğin kim senden başka anlamsız bungie avukatlığı yapan yok şu forumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Sam, 05 Mayıs 2004 18:46 tarihinde demiş ki: cuce: kendi yazdıklaırmdan sıkılmıyorum da sizi okumaktan sıkılmaya başladım, argümanınızı devredışı bırakıyorum başlıyorsunuz laf dalaşına.. madem söyleyeceğiniz söz kalmamış laf olsun diye yazmayın alakasız şeyler.. rts'lerde çok ciddi değişimler olmadı ilk olarak ortaya çıktıklarından beri ama bu popülaritesine kıyasla starcraft aralarındaki en statükocu oyunlardan biridir, bu konuda da bütün otoriteler hemfikir.. bana martaval okuma lütfen.. Aman tanrim Sam bana statukocu dar kafali dedi dayanaklarim orneklerim hakkında hic bı sey soylemedi ama beni ezdi herseyim bitti argumanlarım sıfırlandı. nmahvoldum tartısmayı kaybettım. ne yapsam ne yapsam cevapta veremıyorumkı cunkı SAM SADECE HER MESAJI EZMEKLE UGRASIYOR VE KARSILIK VERILECEK TEK CUMLE YAZMIYOR. Adamın tartısma adabıda var "ben anlamam myth kral bliz sc ezik bungie kirk bliz cikarir bi ayda" diyo bide. Bizde alhak yokki soyliyelim. KEske boyle bi cevap vermek zorunda kalmasaydim ama Sam oyle bos mesajlar atiyorsunki verebilecek baska cevap yok gonul isterki sende mythten bi iki ornek ver neden scyi wcyi katliyo sole bizde ona gore cevap verelim ama sen ortaya o cok onemsedigin "argumanlardan" bi tane bile koymuyorsun ve bizim turkce bozukluklarimizla dalga gecerek bizim "argumanlarimizi curutuyosun"ki yapicak baska bisey kalmiyor. Dikkatini cektimi bilmiyorum ama son atilan mesajlarin konusu sc degil senen olmuyan argumanlarin ve daha rastlamadigimiz curumus tartisma adabinla ilgili.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Sam, 08 Mayıs 2004 04:43 tarihinde demiş ki: 1 ay değil işte 3 ay oynamışım; o da yetmiyorsa siz sc ordinarius'ları olarak ülke ülke gezin konferans vermek için, biz de cahil halk olarak bakalım da görgümüz artsın.. 6 yıl oynadım desem "yok 7 gerek" diyeceksin sen zaten, belli.. :) sam bu iyi bi cikis yolu degil argumandan farkindasin sen de. 3 ay elbette yeterli degil. bi single player campaigni normal hizda oynasan en az 3 hafta eder.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 çok eskidide ondan[signature][hline]Where is Anatolia? I Hate Anatolia!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 cuce ben orada oyuna statükocu demişim, türkçe yeterli değilse ingilizce yazayım bundan sonra. alıntı yapıp altına da başka birşey söylediğimi yazmanın tutarsızlığını geçiyorum, ayıp olmuş. biraz dikkat lütfen.. myth'ten örnekler verdim yukarıda dragonutopia "örnek ver" dediğinde, o mesajda bulabilirsin bazı şeyler. ben ne kadar teknik özelliklerden bahsetsem siz oyun için taktikleri anlattınız ki bunların konuyla ilgisi yok. üstüne de boş mesaj atmakla suçlanıyorum.. 'çürümüş tartışma adabımla' daha fazla muhatap olmak zorunda değilsin ayrıca, ben de senin hakaretlerini muhatap almak zorunda olmadığım gibi.. unity kardeş argümanı yukarıda yaptım ama sen "6 yıl oynamadın, ehliyetin yok tartışmaya" gibi eşini benzerini görmediğim bir gereklilik getiriyorsun ki önüme, zaten ben ne desem sen dikkate dahi almayacaksın yeterlilik kıstasına uymadığımdan. al bak işte, 2-3 günü de beğenmiyorsun 2-3 ayı da. ömrümüzde kaç ay var ki şurada bir oyun hakkında iki söz söyleyebilmek için bu kadarını harcayalım? insanlar araba ehliyeti alıyor yahu bu kadar kurs görünce! oyunu yapan adamlar zaten kaç ay harcıyor oyun mekaniğini tasarlamak için? ben argümandan çıkmıyorum ama sen tartışmada argüman sunmayı bırakıp tartışmacı ehliyetine çevirdin konuyu.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar