Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 sahibinin sesi diye bi program vardı.. çoook sene evvel pcworld dergisi mi ne vermişti. bir üniversiteli genç hazırlamıştı orda.. Mesela bir texti copyliyorsunuz, programı açıp çalıştırınca, seçtiğin o metni türkçe okumaya başlıyordu.. mesela bonecrusher'ı bonkıraşır değil de boneç rüs her gibi okuyordu.. istiklal marşını copyliyordunuz, çok az bir hatayla mis gibi okuyordu.. ingilizce / türkçe, buna benzer bildiğiniz programlar var mı? internette sahibinin sesi adlı programı (ss.exe?) aradım da bulamadım sizden medet umuyorum bu konuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 buradan indirebilirsin bilgisayarıma download edip, virüs kontrolu yapmadım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ben makul bi ücret karşılığında(500.000TL/sayfa) okuyabilirim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ingilizce için Win2K|XP'De denetim masasonda var böyle bir program,default plug-in olarak geliyor zaten.Ama sadece ingilizce...[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Oky, 08 Mayıs 2004 05:09 tarihinde demiş ki: buradan indirebilirsin bilgisayarıma download edip, virüs kontrolu yapmadım. deadlink bu ?[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ben indiriyorum şuan flashget ile o dosyayı, herhangi bir sorun yok.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 getright'la indiriyor evet.. ancak açılmıyo link "We're sorry, but this page is currently unavailable for viewing. If this site belongs to you, please read this help page for more information and assistance. For general questions see our main help area, or search for other member pages." diyor.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Mayıs 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: EagleEye, 08 Mayıs 2004 05:37 tarihinde demiş ki: ben makul bi ücret karşılığında(500.000TL/sayfa) okuyabilirim sana :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Bonecrusher, 08 Mayıs 2004 16:31 tarihinde demiş ki: getright'la indiriyor evet.. ancak açılmıyo link "We're sorry, but this page is currently unavailable for viewing. If this site belongs to you, please read this help page for more information and assistance. For general questions see our main help area, or search for other member pages." diyor.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Mayıs 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Sağ tuş,"Farklı kaydet..."[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 indirdim indirdim :) "download with getright" diyince sorunsuz indirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: EagleEye, 08 Mayıs 2004 05:37 tarihinde demiş ki: ben makul bi ücret karşılığında(500.000TL/sayfa) okuyabilirim sana rofl[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Abi boyle birsey olamaz yani programi yeni indirdim oha filan oldum dedim hemen aciyim suraya bir konu baktim sen acmisin bunu ariyosun al bakalim.. http://www.tazetaze.com/ http://www.ahmetuzun.com/homemade/ss.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar