Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 allah kahretsin foto makinesi yok. Halen aynı şekilde mi bilemiyorum, ama çok acaipti. Berrak havada ortada dolunay kıvamında bi ay, etrafında çok büyük çapta kocaman bi hale. Bu ne lan dedim eve girerken görünce. Kardeşimi falan kaldırıp gösterdim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 hava nemli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bulut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ööle de çok garip görünüyo yaw. edit: yok be, bulut falan yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 e doğal olarak takipteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 tüh ya şimdi tekrar baktım bozulmuş, halen bi halka var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 kafa bulucu maddeler kullanıp havaya bakmayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 allah kahretmesin seni bu havada camı açtırdın ay falanda göremedim türeyemiyesice seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 eheh :D kuzenle aynı anda kafayı bulmuşuz o yeşilköyde ben burda. UFO savunucuları gibi... HEPSİNİN ANLATTIKLARI AYNI!!1 O ZAMAN BU ANLATILANLAR DOĞRU. AHA KANITLADIM UFOYU!1 İNAN OLM!1 sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 tam yukarda orhan, sırtın dışarıya dönük şekilde çık cama, geriye doğru eğil havayı göreceksin. orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ekşide başlığı var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 gözükmüyo olm burdan baktım göremedim havada bulut var sizin ordan gözüküyodur ama burda binalarda var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 o deil de gökyüzünde dev bi yuvarlak görmek heyecanlıymış ehueha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ekşideki başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 abiy ay o, hep orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 tüh lan, bilemedim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bi de, adam olayın sebebini açıklamış, ama çok güzeldi görüntü... ekşi said: sorumlusu sirrostratus adlı buluttur. yüksek irtifada bulunur, 10000 metre gibi. bildiğimiz diğer bulutlardan farklıdır, çünkü su damlaları yerine buz kristallerinden oluşmuştur, bu nedenle diğer bulutlar gibi güneşi veya ayı görmenizi engellemez, neredeyse şeffaftır. güneş ve ay ışığı bu bulutun içerdiği buz kristallerinden yansır ve kırılır, karmaşık bir optik olay meydana gelir ve gözlerimiz bayram eder böyle arada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 vlad is here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar