Warchief Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Hayatınızda hatırladığınız ve utandığınız, yerin dibine girdiğiniz yada "yer yarılsa da içine girsem" dediğiniz anlar... Buyrun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Birkez kişisele açmam gereken topici konu dışına açmıştım, of hala aklımda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 :) Ben ortam konusu diye düşünüp burada açmıştım. Hani 1'den fazla kişinin şahsi yorumu ve katılımı olacağı için kişisel olmaz diye. Yoksa ben de mi utanmalıyım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Kendinden utanmalısın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Greeny, o mesajı sana ithafen mi yazdı yoksa konuya ithafen mı yazdı hiç bi zaman bilemeyeceksin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ulan ben bişey diyince de kızıyonuz sonra hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Biri Warchief'i durdursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Voys said: Greeny, o mesajı sana ithafen mi yazdı yoksa konuya ithafen mı yazdı hiç bi zaman bilemeyeceksin ahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Yav bırakın arkadaşlar Allah Allah varsa sizi utandıran şahsi anınız anlatın yoksa okuyun geçin.İlla birşey yazmak zorunda mısınız. Yanlış yerde açtıysam ki ben zannetmiyorum, çözüm taşınmasıdır. Mod arkadaşlar gereğini yapar. Bende bir dahakisine dikkatli olurum.Fakat dediğim gibi yerinin burası olduğunu düşündüm. Utandığım bir anımı anlatayım; İlkokuldayken Cin Ali kitaplarını okuyorduk bilirsiniz, şü ÇÖP adam. Ben kitabımdaki Cin kelimesini çizip (cin) Puşt yazmıştım... Öğretmen sorduğunda "Benim adım da ALİ arkadaşlarım bana Cin Ali diyor ama o biraz Puşta benziyor o yüzden adını değiştirdim" demiştim. Cin Ali aklıma hep Puşt Aliyi getirir ;) aslında bi sıfat daha varda neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 a fabulous memoir - NY Times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Zara'da yeni montlara bakarken orda çalışan kızın egildigini gördüm gögüsler dısardaydı ben de haliyle baktım sonra kız kafasını kaldırdı baktıgımı gördü ben hemen uzaklastım 2 3 dakika sonra bir müşteri kızdan yerdeki ayakkabıyı istedi ben de tam bir hanzo gibi tekrar malzeme cıkacak diye bakarken kız bir eliyle göğsünü kapatıp gözüme baktı öyle verdi adamın istedigini :D Biraz utanmıstım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 numberten said: Zara'da yeni montlara bakarken orda çalışan kızın egildigini gördüm gögüsler dısardaydı ben de haliyle baktım sonra kız kafasını kaldırdı baktıgımı gördü ben hemen uzaklastım 2 3 dakika sonra bir müşteri kızdan yerdeki ayakkabıyı istedi ben de tam bir hanzo gibi tekrar malzeme cıkacak diye bakarken kız bir eliyle göğsünü kapatıp gözüme baktı öyle verdi adamın istedigini :D Biraz utanmıstım :Payı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 numberten said: Zara'da yeni montlara bakarken orda çalışan kızın egildigini gördüm gögüsler dısardaydı ben de haliyle baktım sonra kız kafasını kaldırdı baktıgımı gördü ben hemen uzaklastım 2 3 dakika sonra bir müşteri kızdan yerdeki ayakkabıyı istedi ben de tam bir hanzo gibi tekrar malzeme cıkacak diye bakarken kız bir eliyle göğsünü kapatıp gözüme baktı öyle verdi adamın istedigini :D Biraz utanmıstım :P ohahahah abazaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bütün erkekler olarak açıkta görürsek göüs bakarız nie adama yüklenionuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 numberten said: Zara'da yeni montlara bakarken orda çalışan kızın egildigini gördüm gögüsler dısardaydı ben de haliyle baktım sonra kız kafasını kaldırdı baktıgımı gördü ben hemen uzaklastım 2 3 dakika sonra bir müşteri kızdan yerdeki ayakkabıyı istedi ben de tam bir hanzo gibi tekrar malzeme cıkacak diye bakarken kız bir eliyle göğsünü kapatıp gözüme baktı öyle verdi adamın istedigini :D Biraz utanmıstım :P Sağlıklı bir erkek olarak ben de yapmıştım! Masturbasyonu ne diye yapıyorsan bunu da aynı psikolojiyle yapıyorsun. Bu bir iç güdüdür. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ayı mayı yine olsun yine bakarım kocamandı memeleri hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 numberten said: Ayı mayı yine olsun yine bakarım kocamandı memeleri hahahha auhauhuauhauhuahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 numberten said: Zara'da yeni montlara bakarken orda çalışan kızın egildigini gördüm gögüsler dısardaydı ben de haliyle baktım sonra kız kafasını kaldırdı baktıgımı gördü ben hemen uzaklastım 2 3 dakika sonra bir müşteri kızdan yerdeki ayakkabıyı istedi ben de tam bir hanzo gibi tekrar malzeme cıkacak diye bakarken kız bir eliyle göğsünü kapatıp gözüme baktı öyle verdi adamın istedigini :D Biraz utanmıstım :P Meme varsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ehem neyse Seksuelitirafdotcom'a çevirmeyelim başlığı yok mu söyle az edeplisi yav sizi utandıran anıların? Hoş öyle olmayınca da pek utanılmıyor ya... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 emeqe sayqı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 numberten said: Zara'da yeni montlara bakarken orda çalışan kızın egildigini gördüm gögüsler dısardaydı ben de haliyle baktım sonra kız kafasını kaldırdı baktıgımı gördü ben hemen uzaklastım 2 3 dakika sonra bir müşteri kızdan yerdeki ayakkabıyı istedi ben de tam bir hanzo gibi tekrar malzeme cıkacak diye bakarken kız bir eliyle göğsünü kapatıp gözüme baktı öyle verdi adamın istedigini :D Biraz utanmıstım :P seni tanıosam aynı zara ya sonra bi kaç defa daha gitmissindir auhsduahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 o da var lisede kantinde sıra bekliyorum önümde bir cocuk onun önünde de sınıfımdan bir kız. Cocuk öndeki kızın poposunu böyle tam bir hayvan edasıyla avucladı ve aynı saniyede önce arkama geçti sonra kapıdan cıktı ben de eyvaahh boku yedik diyip tokat için hazırlandm kız döndü yüzüme baktı güldü ve tekrar önünde döndü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Fly said: emeqe sayqı Ne saygısı lem Ahlak Polisi basacak az sonra kaldıracaklar hepimizi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 numberten said: o da var lisede kantinde sıra bekliyorum önümde bir cocuk onun önünde de sınıfımdan bir kız. Cocuk öndeki kızın poposunu böyle tam bir hayvan edasıyla avucladı ve aynı saniyede önce arkama geçti sonra kapıdan cıktı ben de eyvaahh boku yedik diyip tokat için hazırlandm kız döndü yüzüme baktı güldü ve tekrar önünde döndü :D e bide sen elleseydin madem kızmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar