damar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 helal olsun delikanlı imlaymış[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Absolut, 06 Mayıs 2004 17:30 tarihinde demiş ki: Ve ben dahil diğerleri için. Cümle bittiğinde nokta konur. :) keske ben hayatımın sonu için koyabilsem onu "."[signature][hline]|Pyro|
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bağzı yazan adam war bi de okulalr erken kapanıo die sewinio böle adamı eğitsen nolur ki ?[signature][hline]bornozlu canavar
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ya bence cümlenin ne anlattığıdır önemli olan yazımı değil mesela Hepinizden nefret ediyorum. Hiç hatası yok ama okuyunca noluyo kıllanıosun yada Yaa sizsi çok seviyom ben ya nekadar iyi insanlarsınız:) Bundada imla hatası var ama okuyunca noluyo sırıtıosun Hem imla hatası harf atlaması olmadan forumda üstü kapalı laf atamazdık mesela Ya pic ettin oyunu yaa:) Diyince oraya ç koyunca anlamı çok değişiyor Yada Oyunun icine zıııcdık geldik nıhahaha Bunu tam düzgün yapınca göz bozan pis kaka birşey oluyor O yüzden imla hatalarını sevelim koruyalum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Nihaha Film kopmuş burda zaten :)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ya internette yazı yazarken imla kurallarına tek tek uymaya çalışırsak 5 dakika mesaj yazmamız gerekir...bence önemli olan cümlenin anlatmak istediği.yazanın ne anlatmak istediği anlaşılıyor mu?anlaşılıyorsa o zaman bi problem yok demektir.ama , cümlenin anlamını başka yere çekebilen imla hatalarının mutlaka kontrol edilmesi lazım.özelliklede virgülle cümle ayırma çok önemli, hatta bence nokta koymaktan bile önemli."Oku baban gibi , eşşek olma" ve "Oku baban gibi eşşek olma" arasında dağlar kadar fark var ama bu cümlelerde diğer imla kuralları o kadarda önemli değil...[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ya yok ole değil ama 5 dakika ne alaka şimdi.O alışmaya bağlı sen başta kendini öğle alıştırsaydın yine aynı hızda imla hatalarına uyarak yapardın ama ben baska vakayım Imla Mımla Edebıyat Falan demeyın bana 0+0=0'ımdır kısaca.[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 edebiyat kötü ama matematik süper maşallah.. :Pp
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yahu iyide biz sadece konuşur gibi mesaj atıyoruz.hadi imlaya dikkat ettik diyelim.bize ne kazandıracak?anlaşılır olduğu sürece imla o kadarda önemli değil...ama karalama defteri bölümüne yazarken elbetteki en ufak detayına kadar herşeyine dikkat etmek lazım da, sitenin geri kalan kısmında sanki kitap yazarmış gibi yazı yazmaya hiç gerek yok.
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 mesela bağzı var dimi ?[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 birisi imla kurallarından bahsedince neden hemen onun yanlışını arıyosunuz? hiç hata yapmamış olsaydı "kahretsin hatasız yazmış, bundan sonra bizim de imla kurallarına dikkat etmemiz gerekicek" mi diycektiniz? :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
edi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Zed'e katiliyorum. Bence imla kurallarina uymak ya da uymamak kisinin kendi secimidir. Mesela ben yazilmis mesajlarda efenim, soole, deil vs gibi yazan kisi dogrusunu bilse de seslendirme amaciyla yapilmis imla hatalarindan rahatsiz olmuyorum, fakat gidip de bagzi gorunce bu nedir kardesim diyorum. Noktalama ise cumlenin anlamini aktarmak acisindan cok onemli. Yani arkasindan kucuk harfle devam edilse bile cumlenin sonunda nokta olmali.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar