dunno Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 zaman ver bana. yeni halime alısmak icin fırsat. seni, varlıgın ve yoklugun arasındaki farkı anlamaya zaman ihtiyacımız olan. gunlerce konusmak diil sesini duymadıgım dakikalara ihtiyacım var. sesinin anlamını cozmek icin. uzak ve cekingen davranman, alınmadan, benim oynadıgım bu oyunu oynaman gerek. arzulayabilmek icin, ozlemem gerek seni. huzursuz olmam gerek asık olmak icin. merak etmem gerek. ah serin bey, siz ki ne kadar guzelsiniz. elleriniz, dizi dizi dişleriniz, dilinizden dokulen sözler. ah serin bey, bilmezsiniz ne kadar guzelsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ne zaman gülecek bu kız yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 güliyim mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Gül. Böyle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 :) oldu mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yazdığını beğenmeyen yazarın kağıdı buruşturup çöpe atması canlanmadı değil bir an kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 dunno said: :) oldu mu? :) Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 kişisele yazmaya korkuyorum, oyle uyduruk ki karalama defterine koymaya da gonlum elvermedi. =) ne demek her zman b de=) bak bol bol guluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar