dunno Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 zaman ver bana. yeni halime alısmak icin fırsat. seni, varlıgın ve yoklugun arasındaki farkı anlamaya zaman ihtiyacımız olan. gunlerce konusmak diil sesini duymadıgım dakikalara ihtiyacım var. sesinin anlamını cozmek icin. uzak ve cekingen davranman, alınmadan, benim oynadıgım bu oyunu oynaman gerek. arzulayabilmek icin, ozlemem gerek seni. huzursuz olmam gerek asık olmak icin. merak etmem gerek. ah serin bey, siz ki ne kadar guzelsiniz. elleriniz, dizi dizi dişleriniz, dilinizden dokulen sözler. ah serin bey, bilmezsiniz ne kadar guzelsiniz.
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yazdığını beğenmeyen yazarın kağıdı buruşturup çöpe atması canlanmadı değil bir an kafamda.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 dunno said: :) oldu mu? :) Teşekkürler.
dunno Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 kişisele yazmaya korkuyorum, oyle uyduruk ki karalama defterine koymaya da gonlum elvermedi. =) ne demek her zman b de=) bak bol bol guluyorum
Öne çıkan mesajlar