0ne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Asgard said: UP heroictede o ejderhalı boss en az 10 kere resetledi sonra bulduk bi yolunun kestik ama baya bi bug var bosslarda herhalde millet konusuyodu guildde Bizdede 3 defa resetlemisti,tam son harpoonu kesip bossu getircez,haydaa ne gelen var ne giden,sonra;reset. Gm e ticket attık herkesden duyduklarını en kısa zamanda çözüceklerini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bu icy prism gem fiyatı falan düşürmedi hatta badge la alma da düşürmedi. gözünü sevdiğim jc si bi günde 2.5k kaldırdım. tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bizde düştü gemler ama sebep icy prism diil tek click mine toplama. 20 dkk 8 stack saronite ediosa (ki öyle druidle) bi gece full kastıgımda hayvan gibi (pardon) maden birikicek demektir. ama diorum talep aynıyken arz fazlalaşınca illa düşüo fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Asgard said: fury warriorlar icin ideal hit rating kac oldu şimdi raid için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 2 tane dragobns eye 1 tane ruby düştü icy prismden, negzel bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Dworgian said: bizde düştü gemler ama sebep icy prism diil tek click mine toplama. 20 dkk 8 stack saronite ediosa (ki öyle druidle) bi gece full kastıgımda hayvan gibi (pardon) maden birikicek demektir. ama diorum talep aynıyken arz fazlalaşınca illa düşüo fiyatlar. Ben hala mavi-yeşil gem depolamaya devam ediyorum,250-300 tane falan oldu toplamda,elbet bişey olup fiyatlar yükselince kırıcam parayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bugunki fiyatlardan daha yüksek hiçbi zaman olmayacak, bir an önce satmaya baksan iyi edersin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Hmm,neyse yarından itibaren satışa koyayım o zaman.Kendime biraz ayırırım mavi-yeşil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Sparkcaster said: 2 tane dragobns eye 1 tane ruby düştü icy prismden, negzel bişey Bana sürekli mavi yeşil gemlerden düşüyor 30g biri 40g biri, kesersen 10g falan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 1 dragon eye, 1 topaz, 1 ruby aldım = 450-500 gold. mis ha bu arada ah'de gem piyasasının içine eden tiplere selam olsun. Scarlet Ruby, taş hali 110-125 gold, adamlar Bright Scarlet Ruby'i 100 golda koyuyorlar... 19 sp, 16 agi/str almak farz böyle iğrençliklerle uğraşmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bugün 2 dragpns eye 2 topaz 2 ruby düştü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 OHA! SS SS SS :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ya millete 2 scarlet 1 dragon's eye 2 monarch düşüyo 1 tanesinden bana anca 2 forest emerald 1 autumn's anlamadım ki karakterin zenginligi ile ters orantılı mı yapıyo bu işi tamam 13k goldum olabilir ama ben de daha zengin olmak istiyorum! BU MU ADALETIN WOW? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 13k goldla gidip leg patchleri matlerini farmlayıp yaptırırsan daha zengin olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 konuyla alakasız olcak ama bu patchle birlikte oyundan zevk almaya başladım /bknz nerf yiyen bi hunterim../ ama zevkli oldu böyle artık arada bi ölme olasılığı falan var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Sparkcaster said: 13k goldla gidip leg patchleri matlerini farmlayıp yaptırırsan daha zengin olamazsın hmm spark beni baska birile karıstırdın sanırım ben gültümüzün yegane druidiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 BM hunterlar ne gibi nerfler yedi tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 peti nerf yedi..sora cd resetlemeye kullandığımız readiness skill i artık ..Bw yi resetlemiyor..daha sayayımmı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Resetlemesin zaten. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 BW kadar nefretlik birşey yoktu, ayrıca BW rogue'un AR'ı gibi birşey, prep AR'ı resetlemiyorken, readiness'in BW'yi resetlemesi garip zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 5 dk lık bi combatta glyphle filan yaklasık 5 kere BW açabiliyolardı simdi 3 kere açabilicekler tamam nerf ama o kadar da aşırı bi nerf degil asıl nerf scorpidin poisonunun stacklenmesinin kalkmasıdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 1000-1500 dps falan işte toplam nerf hunter a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 laan o kadar yazdım gitti ÖF deadwoll said: BW kadar nefretlik birşey yoktu, ayrıca BW rogue'un AR'ı gibi birşey, prep AR'ı resetlemiyorken, readiness'in BW'yi resetlemesi garip zaten. prep ar yi resetliyodu arena yüzünden nerflediler onu bw nin normal cd'si 120sn talent %30 azaltıyo glyph 20 sn yani cd 70 sn gibi bişey oluyo ar ile kıyaslanınca hiçbişey yani ne kısa boss fightta bile 2-3 kere açılabiliniyo bu AR nin tersine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 -Unleashed Fury %20dmg -> %15dmg -Serpent's Swiftness %20 attack speed -> %15 -Steadyshot ap coefficient %20 of AP -> %10 -Readiness BWyi resetlemiyor artık -Volley %30 az vuruyor -Rake ve Scorpid poison nerflendi -Call of the Wild party değil sadece hunter ve kendi petine etkiliyor. pet nerfleri de ağır baya ama bmyi asıl nerfleyen steadyshot oldu. patch öncesiyle aynı dpsi yapıyorum ben hala. sadece tek fark artık survival oynuyorum. edit: BW sırf pvp yüzünden nerflendi. 36 sn her cc ye immune + manyak gibi vuran pet mantıklı değildi. bunun yerine foeberance tarzı bidebuff getirerek te çözebilirlerdi aslında bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 toggie said: bugunki fiyatlardan daha yüksek hiçbi zaman olmayacak, bir an önce satmaya baksan iyi edersin bence. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar