Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ulduarla o gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 rogueların fan of knives tam şaka olmuş. güya cd kaldırmışlar ama 50 energy. en fazla 2 defa atabiliyosun ki dmg da cok fazla degil diger aoe ler ile karsılastırınca. ha cd li ha cd siz 50 energy olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 20 energy'e düşüren glyph gelsin xD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 unholy ve frost dps nerflendi.. blood ise biraz bufflandı diyim akşam hs nin Cleave gibi çalışması nasıl test edeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben valla her serverda bi dk açtım dursun asldjlkasdsa :D , bazıları açamıyorum fln dio , ben nasıl açıyorum bide blizzardın login ekranında..(( wowun login ekranı işte )) dk lar için server kısıtlaması hala var dio , ben ally bile açtım horde olmama ragmen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 omh akşam gidip burning legionda horde dk açmalıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bu ne yahu, hiç bir yerde bunun nerfleneceği yazmıyor, niye nerf yedi ki bu? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 fury warriorlar icin ideal hit rating kac oldu şimdi raid için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ben acamıyorum level 55 char lazım dio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Rogueun kidney shot nerflenmiş gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hoj-ks = gg deep freeze - ks = gg haliyle nerflendi ks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 4Ever said: Ben acamıyorum level 55 char lazım dio :D Ben açabiliyorum sorunsuzca ilginç bazı oyuncular sorun yaşıyor bazıları yaşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 druid = mine collecting machine direk cancel ff - click - ff - gg 20 dakika 8 stack (kalabalık saatte) o zaman varsın 120g luk gem 80 e düşsün sürümden kazanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ayrca moonfire ın yeni efektine hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Yeniden bir topic acmak istemedim. Dün Naxx'da Kel'i tanklarken 3-4 kere full agro-reset yapdi boss. Bu bir bug mi yoksa yeni mi geldi böyle bir özellik? Daha önceki raidlerde böyle birseye karsilasmamisdim ama dün deli etti. Olur olmaz zamanda komple raidin agroyu 0'ladi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ty for info bu gece dikkat edelim bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 AKINCILAR said: Yeniden bir topic acmak istemedim. Dün Naxx'da Kel'i tanklarken 3-4 kere full agro-reset yapdi boss. Bu bir bug mi yoksa yeni mi geldi böyle bir özellik? Daha önceki raidlerde böyle birseye karsilasmamisdim ama dün deli etti. Olur olmaz zamanda komple raidin agroyu 0'ladi.. Hayır bu patchden öncede vardı, fıtık etmişti bizide nedenini anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 UP heroictede o ejderhalı boss en az 10 kere resetledi sonra bulduk bi yolunun kestik ama baya bi bug var bosslarda herhalde millet konusuyodu guildde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bize ilk defa dün denk geldi demek ki. Yani full dotlu boss birden agro reset yapinca yusuf yusuf oluyor insan biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Kel'thuzad 25man de her mind controlde tüm aggroyu resetliyor.Bugdanmıdır yoksa herzamanki özelligimidir bilmiyorum fakat sadece mind controlde aggro resetleniyor. Tanklar dikkatli olursa mind controlde sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 To get the intended result, we are going to hotfix a change to increase the health that all warlock pets gain from the warlock's stamina. Depending on your stamina and talents, you should see all of your pets go up by a few thousand health. As one example, a felhunter with 8000 health should go up to about 14,000 health. Felguards and voidwalkers will have more. Imps and succubi less. Doomguard and infernals will jump by a lot. This change should go through any minute. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 petlerle dövücekler yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ahaha pet poweer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dun zavallı pet,i saphironun arkasına gece gece ağladı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Yeager said: AKINCILAR said: Yeniden bir topic acmak istemedim. Dün Naxx'da Kel'i tanklarken 3-4 kere full agro-reset yapdi boss. Bu bir bug mi yoksa yeni mi geldi böyle bir özellik? Daha önceki raidlerde böyle birseye karsilasmamisdim ama dün deli etti. Olur olmaz zamanda komple raidin agroyu 0'ladi.. Hayır bu patchden öncede vardı, fıtık etmişti bizide nedenini anlamadım. bug değil agro resetliyor. mind control dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar