Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 3.0.8 PTR Notes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rogueların fan of knives tam şaka olmuş. güya cd kaldırmışlar ama 50 energy. en fazla 2 defa atabiliyosun ki dmg da cok fazla degil diger aoe ler ile karsılastırınca. ha cd li ha cd siz 50 energy olduktan sonra.
Mesaj tarihi:
ben valla her serverda bi dk açtım dursun asldjlkasdsa :D , bazıları açamıyorum fln dio , ben nasıl açıyorum bide blizzardın login ekranında..(( wowun login ekranı işte )) dk lar için server kısıtlaması hala var dio , ben ally bile açtım horde olmama ragmen xD
Mesaj tarihi:
Yeniden bir topic acmak istemedim. Dün Naxx'da Kel'i tanklarken 3-4 kere full agro-reset yapdi boss. Bu bir bug mi yoksa yeni mi geldi böyle bir özellik?
Daha önceki raidlerde böyle birseye karsilasmamisdim ama dün deli etti. Olur olmaz zamanda komple raidin agroyu 0'ladi..
Mesaj tarihi:
AKINCILAR said:
Yeniden bir topic acmak istemedim. Dün Naxx'da Kel'i tanklarken 3-4 kere full agro-reset yapdi boss. Bu bir bug mi yoksa yeni mi geldi böyle bir özellik?
Daha önceki raidlerde böyle birseye karsilasmamisdim ama dün deli etti. Olur olmaz zamanda komple raidin agroyu 0'ladi..

Hayır bu patchden öncede vardı, fıtık etmişti bizide nedenini anlamadım.
Mesaj tarihi:
Kel'thuzad 25man de her mind controlde tüm aggroyu resetliyor.Bugdanmıdır yoksa herzamanki özelligimidir bilmiyorum fakat sadece mind controlde aggro resetleniyor. Tanklar dikkatli olursa mind controlde sorun çıkmaz.
Mesaj tarihi:
To get the intended result, we are going to hotfix a change to increase the health that all warlock pets gain from the warlock's stamina. Depending on your stamina and talents, you should see all of your pets go up by a few thousand health. As one example, a felhunter with 8000 health should go up to about 14,000 health. Felguards and voidwalkers will have more. Imps and succubi less. Doomguard and infernals will jump by a lot.

This change should go through any minute.
Mesaj tarihi:
Yeager said:
AKINCILAR said:

Hayır bu patchden öncede vardı, fıtık etmişti bizide nedenini anlamadım.

bug değil agro resetliyor. mind control dikkat edin.
  • Yeni Oluştur...