Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yavash silaha dakkada 5 proc hizliya dakkada 3 proc gibi biseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 of insanın maden kazası geliyo.süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 titanium başında pvp dönmeyecek artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 patch ekranı süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Valla benim için sevindirici diğer bir haber Sons of Holdir için artık item toplayarakta rep kasabilicem... Peki kirin tor la ilgili bir gelişme varmı ? Sadece cooking daily leri vardı , item toplayarak grindleyebiliyormuyuz artık orayıda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Lorrotar said: of insanın maden kazası geliyo.süper olmuş. +1 sabırsızlanıorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Tabard alıp 3-4 saatte exalted olursun, niye cooking kasıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ftp'ye düştü mü ya? düştüyse link atabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Dworgian said: FreEmoon said: 24 saat Cd var ya onda. Kaldırmışlarmı CD'yi, nerden gördün. Tanesi 15 goldan 400 tane frozen orb stokladım valla 1 aydır, servera gem'e boğarım eğer CD yoksa. fotografta cd yazmıodu mmo-championda hımmmm 20 saat cd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 loop said: Valla benim için sevindirici diğer bir haber Sons of Holdir için artık item toplayarakta rep kasabilicem... Peki kirin tor la ilgili bir gelişme varmı ? Sadece cooking daily leri vardı , item toplayarak grindleyebiliyormuyuz artık orayıda ? tabardı var? :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Darkthrone said: Dworgian said: FreEmoon said: 24 saat Cd var ya onda. Kaldırmışlarmı CD'yi, nerden gördün. Tanesi 15 goldan 400 tane frozen orb stokladım valla 1 aydır, servera gem'e boğarım eğer CD yoksa. fotografta cd yazmıodu mmo-championda hımmmm 20 saat cd öffff "fu blizz fu" diesim geldi ok ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 abi frozen orb olayından nasıl haberim olmadı yaa. 50g oldu tanesi püüü. ilk denememde 3 gem cıkardım ayrıca supermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 nerdeyse tüm druid silahları hunter weapon oldu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ahahahah dün 10 tane almıştım 20g dan iyi 10 günlük geliri çıkarttık demektir. keşke daha çok alsaydım da satan yoktu pöfff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 niye üzülüyorsunuz ki primal earth olayına döndü.. onuda geçtim void olayına döndü.. şimdi gemlerin fiyatı taban yapıcak.. frozen orb socklasan ne olucak :D bak gör 40g den gem satıcaksınız 150g lerden düşücek.. LPS olayı böyle olmadımı 25g olan shard düştü 8g ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Düşsün ya baydım artık parasızlıktan. Gecede 300g herb kasıp satıyorumi, ertesi gün 2 mavi gem alıyorum repaire para kalmıyo bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 su an 55+ olmıyan serverlarda dk açmak yasaklandı ama ben saat 12 gibi açmıstım arkadasların serverında hala duruyo ve oynanıyo onunla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ben JC kasıyorum ya kesin rezil olur JC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 öyle aynen şimdi 1 hafta sonra millet gem satamayacak bak sen gör.. şimdi akıllı geçinenler piyasaya sürücek 200gem i sonra realmde gem satılmicak.. herkezin en az var 10 tane orb u^ bu iş JC Cut yapanlara yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Dworgian said: ahahahah dün 10 tane almıştım 20g dan iyi 10 günlük geliri çıkarttık demektir. keşke daha çok alsaydım da satan yoktu pöfff :D benim banka charda 20-30 tane kalmıs charı geciremedim onları sana vereyim istersen son dk migrate olunca itemlar kaldı hep banka charda ah bilsem lvl 1 migrate olmuyor önceden tasırdım yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 level 10 yap oyle migrate et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 frediydi o kaldı simdi paralı lolkim görmesin charda sadece cantalar kaldı kahretsin zaten yaklasık 80-90 stack clothu diger charlarda yer kalmadıgı icin vendora sattım 1,6 g dan stackini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ozii_x said: öyle aynen şimdi 1 hafta sonra millet gem satamayacak bak sen gör.. şimdi akıllı geçinenler piyasaya sürücek 200gem i sonra realmde gem satılmicak.. herkezin en az var 10 tane orb u^ bu iş JC Cut yapanlara yaradı höftt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ozii_x said: niye üzülüyorsunuz ki primal earth olayına döndü.. onuda geçtim void olayına döndü.. şimdi gemlerin fiyatı taban yapıcak.. frozen orb socklasan ne olucak :D bak gör 40g den gem satıcaksınız 150g lerden düşücek.. LPS olayı böyle olmadımı 25g olan shard düştü 8g ye cık ilk brilliant glass çıktıgında gem fiyatlarında düşüş olmadı bayagı bir süre. lütfen çarpıtmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Dworcum niye alıntı yapıp trollüyorsun ki ? 1 hafta sonra görücem ah piyasasını... 1 gem alana 1 gem bedava olucak.. imzamıda senin için mesaja ekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar