Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Şişme Bebek MKII . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Cameron'un ilk versiyonu bu evet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 summer glau'ya tapıyorum! cameron gibi bişi için skyneti ben yapıcam da insanlığı yokoluşa sürükleyecem diye korkuyorum gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Cuce said: skocbiraytlada cam silen andreoid hic gelmesin daha iyi hahahaha yarıldım resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 seks yoksa yaramaz fail :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Angelotti said: Cameron'un ilk versiyonu bu evet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bune boyle, iyice sapitti bu japon bilimadamlari.bunun erkeginide yapsinlar yapmisken,tum insan irki olarak evden cikmayi keselim olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 vallahide keserim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Netcafe said: seks yoksa yaramaz fail :S bu beta versiyonu, adam sex yapma özelliği olan v 1.0 yapmış ama göstermez onu kendine saklamış tabii, dermişim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Robotun fiyatıyla çin caponya gibi ülkelere gidip gerçeğini ''görmek'' varken niden robotu layım? ha diceksiniz olum robot hep yanında olcak tartışırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Bu arada o Cameron kişisi cidden çok şirin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Abi dayanmaz bizim millete boyle seyler diyorum.Bizimkiler alir buna grup mrup yaparlar robot mobot hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 sexlisini yaparsa alırım. geleceğin insanları ne şanslı olcaklar robot şaapıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ...sonra gidip bir de yıkamak gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hoşgeldin chobits... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ancalagan said: vallahide keserim ^^ cameron için çocuumu keserim! buradan george bush'a sesleniyorum! kıvrak manevralar ve detaylı yalanlar ile milletin aklını karıştırdın "ırak'ta kitle imha silahları var" dedin ırak'a girdin! yine kıvrak manevralar ile atılan ayakkabılardan da matirikis edasıylan kaçıp bi de güldün! kıvrak manevralar ve bi kupa yalan ile summer glau'yu ayarla bana bush! bak vallahi ondan sonra iste istanbul'un her tepesinde bi ateş yakayım! dile ahmedinejat'ı tokatlayım! (olmadı kermit ile bişiler tezgahlarız zati) yaklaşmayın çocuumu keserim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yazık be bunu yapan adama=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar