Warchief Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 "Şundan" kelimesi yazan her yere yiyecek yada içecek koyun. Toplam 4 tane olacak abartmayın. tek satırda birleştirin temiz ve sade şöyle liste tarzı birşey yapalım."Bir porsiyon" "2 bardak" falan demenize gerek yok sadece isim belirtin. -Menü- yapabileceğiniz gibi -meyve tepsisi- yada -bakkal soyan çocuk cebi- falan olur yani kıstas bilindik ve kabul edilebilir olduktan sonra Tüm yiyecek/içecekler. Öle "dinazor dalağı" "ejderha yahnisi" "köpekbalığı iskembesi" falan şeklinde absürt ne olduğunu bilmediğimiz hiç yemediğimiz olsa da yemeyeceğimiz şeyler yazıp tiksinç iğrenç ve bulanç olmayın. Oyunu ben başlattım kurallarımı koyuyorum evet çok kuralcıyım ve kendımi çok seviyorum. Ayrıca Troll'leri ailecek seviyoruz onlarıda bekleriz ama mümkünse 2. sayfa ve sonrasında sayfa başı 1 tane olsun. Hadi başlayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 akfjlbjkjaslfkbjaslşdfkjsalşfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 akshflkjafshljadsklajdsl bekliyodum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Zenci, Cinli ve Ruslardan istiyorum. Üstüne de Polonyali serpin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bende akfjlbjkjaslfkbjaslşdfkjsalşfk bekliyordum. akfjlbjkjaslfkbjaslşdfkjsalşfk gelmis, akshflkjafshljadsklajdsl gelmemis. Yani ben kazandim bana 10 puan sana sifir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Aferin size hadi bide pipinizi gösterin amcalara... >:D< Warchief said: Ayrıca Troll'leri ailecek seviyoruz onlarıda bekleriz ama mümkünse 2. sayfa ve sonrasında sayfa başı 1 tane olsun. Hadi başlayalım... Alıntı yaptığım kısma Trolltoner modu gizlemiştim.Baya işe yarıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Asteroth said: akfjlbjkjaslfkbjaslşdfkjsalşfk Osbourne Cox? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Warchief said: Aferin size hadi bide pipinizi gösterin amcalara... >:D< Warchief said: Ayrıca Troll'leri ailecek seviyoruz onlarıda bekleriz ama mümkünse 2. sayfa ve sonrasında sayfa başı 1 tane olsun. Hadi başlayalım... Alıntı yaptığım kısma Trolltoner modu gizlemiştim.Baya işe yarıyormuş. ben okumadimki mesajini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Warchief said: Hadi başlayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 cüce sana kıl oluyorum fistanın tek yumurta ikizi olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yalniz, bu mesaj beni gercekten uzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ne lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ben seviyorum seni cüce. Sakalından çekmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Dynun said: Asteroth said: akfjlbjkjaslfkbjaslşdfkjsalşfk Osbourne Cox? http://img75.imageshack.us/img75/2086/bscap0001gj5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 s&m iliskiler beni korkutuyor dynun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ahaha of abi brad pittin o yüz ifadesini yıllarca unutmicam dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Asteroth said: akfjlbjkjaslfkbjaslşdfkjsalşfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar