McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Batilc sen demişsin öys geliyo ayvayı yiyoruz diye. En hayırlısı o. Çünkü şimdi ki sınav o kadar saçma ki iyi bi yere girmek için full'e yakın yapmak zorundasın sıralamadan dolayı. Sorular çok kolay dolayısıyla çok çalışan da yapıyo az çalışan da adam gibi seçme olmuyo. Eğer bu böyle devam etseydi üniversitelerin kalitesi baya bi düşecekti. Hem nerde görülmüş lise 3 te okulların boşaldığı... Bu öss çok ama çok saçma. Konuyu nası saptırdım ama ehehhe :lol: [signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 mcfrenzy yanlış biliosam söle, bildigim kadarıyla öss+öys deil mi? sırf öys ise ozman niye lise 2 ve lise 1var.. zaten ünide istediimizi yapıyoruz, ayrıca sınav cook kolay olursa bu sefer yıgılma olur, orta zorluk iyi... hem bizim okul daha şimdiden boş, 2hafta oldu lise 3 ler gelmeyeli, arada biiki kişi geliyo okadar, öys olursa full çeker... hay ben bu eğitim zistemine ediyim emi, yapcakları sey de bişi olsa; herseyde oldugu gibi copy paste etseler ya europayı[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ee bende aynı şeyi diyom okullar bomboş sınav kolay çok saçmaa çoook. Neyi tartışıyosak :D[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 salla yaayvayı yedik biz:-P zaten su okul puanı olayı da deişir yakında o kadar lgs ye ugrasmak da .oka gider... amaç süründürmek değil mi zaten[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 sürünün olm lise o kadar kolay mı :P öss ne güzel bak kolayca yaptılar bizim zamanımızda deli gibi yığılma oldu ea da allahtan fendım :) ama basıt degıldı fen o kadar :) bu arada ironigin anlamını acıkladıgın ıcın saol ama ben hala trejikomikle ironiğin aynı anlamda oldugunu dusunuyorum :) neyse bence türk olmakla gurur duyun ben gurur duyuyorum her ne kadar tembel olsakta :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 sen nie lgsile ilgili kaygı duyuyosun ki sen hiç çalışmasdan girmiştin?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Batilc, 05 Mayıs 2004 21:49 tarihinde demiş ki: 77 nerdeki 78 e gectin 77. hatalarını insanların yüzüne vurmaktan en çok hoşlanan insan evladı Türk'tür. gecesi gündüzü bu tarz laf atmalarla, alayla, dalgayla geçer, kendisinden başka herkesi gerizekalı beller. (ulan 77 olsa ne yazar 78 olsa ne yazar bre. 135 yazsam ne diyecektin..
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bak bu işte kesinlikle doğru ;)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Deed son cümlede parantezi kapatmamışsın :-p[signature][hline]Ghost of The Navigator
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: AutolycuS, 06 Mayıs 2004 15:52 tarihinde demiş ki: Deed son cümlede parantezi kapatmamışsın :-p yazarken yeterince hızlı olabilmek için, büyük harfleri kullanmam, gereksiz parantez kapamaları da yapmam. Ha, demek istediğini anladığım bu arada, gönderme var, eheh.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Arkandan atlımı kovalıyo deed acelen ne :-)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Abi ve Ablama Mutluluklar Dilerim//to "Trojan,Fedaykin" _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Korax, 07 Mayıs 2004 10:19 tarihinde demiş ki: Arkandan atlımı kovalıyo deed acelen ne :-) sana bi yanıt vermek için 30 sn yerine 1 dk. harcarsam mesela şimdi, 10 yanıt vermek için 5 dk yerine 10 dk. harcarım, falan filan. zaten mesaideyim, müşteri gelirse yarım bırakmamak gibi sebepler de var. :]
umutsavaci Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Trojanmistress, 05 Mayıs 2004 16:46 tarihinde demiş ki: güleriz aalanacak halimize... bütün dünyada bir anket yapılmış tek soruluk, soru şu : "dünya üzerinde en son kalacak olan millet sizce hangisidir?", sonuçlar değerlendirilince bilim adamları bir de bakmışlar ki cevap tek "Türkler" !. çok şaşırmışlar tabii ve bir anket daha yapmışlar ilkine bağlı olarak, soru : "neden Türkler?". ve yine tek bir cevap gelmiş: " tüm milletler uzaya gitmiş olacak da o yüzden"... (yorumsuz) yarıldım yaa[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 tipinden anlarım ben[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
555 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 işte benim topiğim yaw[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TIKKY TUĞÇEGÜL
Recall06 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Sacma salak birsey Türk olmakla alay etmek nedense cok normal birseymis gibi gelsede aslında cok gereksiz ve haysiyetsiz bir davranıstır. Bir ulusun davranısları ti'ye alınabilir ama bu herzaman abartılarak yapılan olaylardır asla toplumun uyguladıgı yasadıgı hayat 1e1 dalga konusu yapılamayacak kadar ciddi bir seydir. Bu yazi bir dergide cıktıgı icin boyle bir yorum yaptım yoksa 100 150 kisilik bir forumda yazılması cokda onemli degil benim gozumde. Alt kultur grupları arasında boyle seyler olabilir. Türk olmanın nedemek oldugunu anladıgı zaman yeni nesil umarim gec olmaz. Türk ulusu hakkındaki yorumlarda cok hassas olmamız normal degilmi?
Recall06 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: SilverSurfer, 08 Mayıs 2004 00:01 tarihinde demiş ki: 100-150 kişi puhahahaaa Ya tabi konuyla alakali birsey degil. sen o gordugun 25k uyeyi bir gun bana goster cok sevinicegim. Sitenin haftaici gunluk tekil sayısını soyle veya. Forumun uye sayısı ile forumun kullanıcı sayısı biraz degisik. İnanmak istediklerini goruyorsun, inanman gerekenleri bir gun gorursun umarim. Aktif kisileri altta isim olarak gorsekde boyle abuk sabuk laflar duymasam daha fazla sana diyimmi su anda toplasan 70 kisi yoktur online bu forumda :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bak kedi sana o kadar dedik bi online list yap diye..millet neler diyo yok 70 kişi falan..ama sakalımız yok ki(ya da var mı? neyse konuyu dağıtmayalım..) dinletelim...
Öne çıkan mesajlar