Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 tek sezon olmayacak sanırım o birde yetişecekmi sublar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Adayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ga rei zero zaten listede 3. sırada ama 25ine kadar sublanmazsa listeden kaldırılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Virus said: Ga rei zero zaten listede 3. sırada ama 25ine kadar sublanmazsa listeden kaldırılacak en iyi fake atan anime olarak ilan edelim biz gene de onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Şimdi photoshop kurmaya üşeniyorum da bi ara kategorilere uygun oscar üzerine pati kafası yapıp kazanan animelerin resimlerinin üzerine alakalı ödülü yerleştiresim var. Tabi tf2 den ve animeden vakit kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ga-Rei Zero,Kimi ga Nozomu Eien Next Season ,Chaos;Head,Rosario + Vampire Capu2,Kurozuka,Saiunkoku Monogatari 2nd Series,Nijuu-Mensou no Musume.Birçogunun sublanmamış tek bölümü kaldı,siz ne dersiniz bunları cıkarıp oylamaya başlayalımmı?Yoksa sublanmalarını bekliyip öylemi başlatalım yarışmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Benim fikrim bekleyelim.Ne kadar seçenek o kadar iyi olur. Earl and Fairy bitiyor haftaya ve kemeko DX de bitti.Kimsenin oy vereceğini düşünmüyorum ama çeşit olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 1er bölüm kalanları 1hafta daha bekleyebiliriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 tümüyle bitmemişleri gelecek yıla erteyelim bari, madem öyle karar kılmıştık. ocak ilk haftasında başlayabiliriz oylamaya ayın 1'ine kadar çıkanların dahil olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 edit : buldum cevabimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 tmmdır ozaman biraz daha bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 rossario + vampire capu2 tek anime olarakmı değerlendiricez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Dragonfire said: rossario + vampire capu2 tek anime olarakmı değerlendiricez? abi nesine oy vereceksin o animenin zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Öyle deme Opening direk hipnotize edici abi.Animasyondaki gerçekçiliği-überliği falan geçtim atlamadığım tek opening valla:)Gonzoya şapka çıkardım ben ilk izlediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Theghosthand said: Öyle deme Opening direk hipnotize edici abi.Animasyondaki gerçekçiliği-überliği falan geçtim atlamadığım tek opening valla:)Gonzoya şapka çıkardım ben ilk izlediğimde. aboowwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yani bende op ve en iyi female karakter için oy verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Ga-Rei Zero,Chaos;Head,Kurozuka,Rosario + Vampire (S1 ve S2) tekrardan listeye eklendi,eğer aklınıza gelen başka animeler varsa burdan yazın,yarın oylama topicini açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Earl and fairybu bitmemiş pardon kannagi bitti. Sekirei olabilir ama onu da izleyen yoktur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Earl and fairy son bölümünü bulamadım anidbde sublanmış gözükmüyor kannagi ve sekireiyi ekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ee bende photoshop kurim bari. Sıkılmazsam bir kaç trophy yaparım. Hangi dallarda değişik görünümlü thropy istiyorsanız yazın yada mesaj atında kabataslak bişeyler yapmayı denicem. Güzel olacak diye garanti vermiyorum ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 şöyle bişey düşündüm ama tabi daha düzeltilmesi lazım. 5dk da bukadar çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 En iyi anime En iyi animasyon/artwork En iyi hikaye En iyi erkek oyuncu En iyi kadın oyuncu En iyi villain En iyi soundtrack En iyi op/end En iyi fanservice Katagoriler bunlar olucak dragonfire bunlara göre birşeyler ayarlayabilirsen güzel olur,yaptıgın hoş olmuş bunun küçük versionları şık durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 küçültcem zaten kazanan animenin coverinin köşesine Paticik Hede Award 2009 şeklinde eklicem. En iyi anime en iyi erkek ödülleirne bu olur. en iyi bağyana göğüs ekleriz. Diğerlerinede bakalım. Birde illa oscar ile sınırlı kalmak zorunda da değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 en iyi fanservice'a pantsu? güncel başlıklardan çok troll çekecekmişiz hissine kapıldım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 olasılıgı var ama umarım o yöne kaymaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar