Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik 2008'nin En İyi Anime'sini Seçiyor: Adaylar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi photoshop kurmaya üşeniyorum da bi ara kategorilere uygun oscar üzerine pati kafası yapıp kazanan animelerin resimlerinin üzerine alakalı ödülü yerleştiresim var. Tabi tf2 den ve animeden vakit kalırsa.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Ga-Rei Zero,Kimi ga Nozomu Eien Next Season ,Chaos;Head,Rosario + Vampire Capu2,Kurozuka,Saiunkoku Monogatari 2nd Series,Nijuu-Mensou no Musume.Birçogunun sublanmamış tek bölümü kaldı,siz ne dersiniz bunları cıkarıp oylamaya başlayalımmı?Yoksa sublanmalarını bekliyip öylemi başlatalım yarışmayı.
Mesaj tarihi:
tümüyle bitmemişleri gelecek yıla erteyelim bari, madem öyle karar kılmıştık. ocak ilk haftasında başlayabiliriz oylamaya ayın 1'ine kadar çıkanların dahil olduğu.
Mesaj tarihi:
Theghosthand said:
Öyle deme Opening direk hipnotize edici abi.Animasyondaki gerçekçiliği-überliği falan geçtim atlamadığım tek opening valla:)Gonzoya şapka çıkardım ben ilk izlediğimde.

aboowwwwww
  • Admin
Mesaj tarihi:
Ga-Rei Zero,Chaos;Head,Kurozuka,Rosario + Vampire (S1 ve S2) tekrardan listeye eklendi,eğer aklınıza gelen başka animeler varsa burdan yazın,yarın oylama topicini açıcam.
Mesaj tarihi:
ee bende photoshop kurim bari. Sıkılmazsam bir kaç trophy yaparım. Hangi dallarda değişik görünümlü thropy istiyorsanız yazın yada mesaj atında kabataslak bişeyler yapmayı denicem. Güzel olacak diye garanti vermiyorum ama .
  • Admin
Mesaj tarihi:
En iyi anime
En iyi animasyon/artwork
En iyi hikaye
En iyi erkek oyuncu
En iyi kadın oyuncu
En iyi villain
En iyi soundtrack
En iyi op/end
En iyi fanservice
Katagoriler bunlar olucak dragonfire bunlara göre birşeyler ayarlayabilirsen güzel olur,yaptıgın hoş olmuş bunun küçük versionları şık durur.
Mesaj tarihi:
küçültcem zaten kazanan animenin coverinin köşesine Paticik Hede Award 2009 şeklinde eklicem.
En iyi anime en iyi erkek ödülleirne bu olur. en iyi bağyana göğüs ekleriz. Diğerlerinede bakalım.
Birde illa oscar ile sınırlı kalmak zorunda da değiliz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...