Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 natodan dolayı erken kapanma olayı o ama yalan inanmayın karaköyde bizim okul da gerçi ama ehe hurafe onlar[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Bi insanın borçlu geçip geçmemesi son sınavlara bağlı vede o sınavlarda nato zirvesine denk geliyo. Kim acaba bu insan ? yoksa ben mi ?[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Bnm de ilk mat sınavım 23 ikinci sınav pzt, ama tatil olsa sevinirim sonuçta bırakmazlar herhalde[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 sadece istanbul'dakiler mi nedir anlamadım ki olayı[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 peki istanbul uni hakkında bişey diyecek olan var mı??[signature][hline]Jherka McDougall from the Isle of Skye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: DiaBLeSSe, 07 Mayıs 2004 23:03 tarihinde demiş ki: Okulların kapanmasının nesi güzel? Okuyun kardeşim her gün gastelerde okuyorsunuz eğitimsiliğin nelere yol açtığını okumak kadar güzel birşey varmı ya?!? Shu an ben okula geri dönmek için herşeyimi verebilrim.... Okuyun da Türkiyeyi hakketiği yere getirin! Allah allah ! kılıcını getiriyim mi yenge ? :)[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Bıshop, 07 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: nato ziirvesi yüzünden 30 mayısta kapanma olasılıgı cok yüksek okulların only istanbul o iş yattı normal kapanacak okullar...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar