mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 abi karakteri olesine açmıstım soora sarmamıstı horde. allydan arkla rerolladık ben tekrar 20 lvl kasmiim die taurenle dewam ettim. şimdiki aklım olsa orctan baska bişi açmam.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ben boyle seyleri begenmiyorum acıkcası f2p oyunlar gibi gelmeye baslıyor boyle seyler kondukça tamam migrateye lafım yok fakat paid ile name değiştirilmesi character customization bunlar saçma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Bunu direk barber shopa ekleseler ya? sadece sak sakal degil herseyi deigstirebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Bu uzun zamandır beklediğim bişey..Ama account managment sayfasında göremedim?Daha çıkmadı mı yoksa ben mi failed oldum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 PIMP CHAR BLIZZ Take my money Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 valal iki accounta ayri ayri aylik para verme geyigi olmasa direk karakter satin alirim bundan sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 2 mesaj önce bi soru yazdım ama cevap gelmemiş daha..Account managment sayfasında göremedim böyle birşey..Henüz live değil mi yoksa ben mi göreiyorum?Bilen arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinirim. Tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Sanırım Avrupa'ya gelmedi henüz bu özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Yeni patch ile gelicek bu olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 off race deişmiosa bi işe yaramaz bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 faction değişsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 race değiştirilmesin zaten, öte yandan bazı arkadaşların niye race değiştirmek istediğinide anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Niye istemeyelimki belki hep orc warrior kasmak istemiştim ama troll warrior açtım zamanında şimdi orc oynamak istiyorum bunun için 0 dan kasmak yerine race değiştiriyim para verip orc oyniyim daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 race işi gelirse trol popülasyonu biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 abi warrior da troll kasılmaz ama yaa hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar