THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 said: Sly-One, 18 April 2003 20:27 tarihinde demiş ki: said: THARKAS, 18 April 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Kendimi cesur bilirim ancak en ufak orumceklerde hatta cogu bocekvari yaratikta tabana kuvvet kacarim hele evde boyle bir sey gorsem kesinlikle oevime bir daha girmem.[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri kaç ewin war ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar 1tane[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Elimle sevsem ısırırmı abi?!?[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Bende havalı tüfek var. Direk indiririm aşşa valla hiç acımam. Bahcedeki fareleri indirmede birebir havalı tüfek. Bi kere kediyede sıkmıştım öldürmek zorunda kaldım.Çünkü gözüne geldi mermi iki ayak üzeri vaziyetine geçerek kedi zıplamaya başladı kendi etrafında turluyodu öldürmek zorunda kaldım o anda.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Örümcekten çok senden korkmak lazım..[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Rahatsız mısın Fistan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 said: Tarist_Windveil, 19 April 2003 18:15 tarihinde demiş ki: Rahatsız mısın Fistan ? Niye rahatsiz oliyim ya ben can çeki$mesin diye öldürdüm yoksa öyle bi niyetim yoktu. Aslýnda kedi baya uzak mesafedeydi kIç tarafIna attIm. genelde hedefi tuttururum fakat o gün hava biraz rüzgarlIydI mermi $a$tI ve gözüne denk geldi. Daha sonra bi dk civarI kedi kendi etrafInda iki ayak üzerinde $uursuzca dönmeye ba$ladI. Bende mecbur kaldIm.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ben böle acaip böcekler görücne hemen kavanoza falan koyup beslicem diye heves yapıyom nedense yılardır böle bi alışkanlıgım var :) bir keresinde evi karınca bastıydı hehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Bunun hakkında yazılan konuları görmek için http://pub169.ezboard.com/feqluclinfrm12.showMessageRange?topicID=532.topic link veremedim prdn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 http://pub169.ezboard.com/feqluclinfrm12.showMessageRange?topicID=532.topic [hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 lem o ev nerede ya? amazonda filan mı? neişi var dana kadar örümcekGİLİN duvarda.. bide düşünsenize bu daha yavrusu felanmış.. :) zuhahh *! birden etrafındaki duvarları gözlerinin ucuyla yoklayarak, kendini korumaya alır...ayaklarını sessizce bedeniyle birleştirir.. ürkmüştür..* abi bide koptum o havalıtüfek muhabbetine bea. ehehh gö*üne değil gözüne gelmiş boncuk : ne nişancıymışın beaf..[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 hiç mi polis felan gelmiyo silah sesine yahu[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 fistan yaş kac yani top tüfek dolanıyosun bakıyorum bu da cevraneki masum hayvanlar icin hic faydalı deyil olum hic vijdan azabı cekmiyormusun yada daha yaptıgın seyin yanlış olugun kavrıyacak kadar büyük deyilmisin ????[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 fistan seni gözünden tüfekle vurup yüzünü parçalayabilirmiyim? lütfeen? bi kere?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 . [Bu mesaj Norak tarafından 19 April 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 said: Fistan, 19 April 2003 19:01 tarihinde demiş ki: said: Tarist_Windveil, 19 April 2003 18:15 tarihinde demiş ki: Rahatsız mısın Fistan ? Niye rahatsiz oliyim ya ben can çeki$mesin diye öldürdüm yoksa öyle bi niyetim yoktu. Aslýnda kedi baya uzak mesafedeydi kIç tarafIna attIm. genelde hedefi tuttururum fakat o gün hava biraz rüzgarlIydI mermi $a$tI ve gözüne denk geldi. Daha sonra bi dk civarI kedi kendi etrafInda iki ayak üzerinde $uursuzca dönmeye ba$ladI. Bende mecbur kaldIm.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] hasta.. insan olmaktan utandım.[hline] call my name and save me from the dark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 abi bi de yazıyo o aletlerin her yanında canlı yaratıklara nişan almayınız diye. bizde de var bitane. eşantiyon babında yolladıydı birileri. duralitimi delik deşik ettikten sonra sıkıldım kaldırdım bi kenara duruyo oole. bi ara bulup dürbün takcaktım sonra manasız olacaana karar verip vazgeçtim :-p ama hayvanlara sıkma gibi bi fantezim olmamıştı. normal bulmuyorum bunu.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley ps: odaya birileri girdi düşünce akışında kesinti oldu saçma sapan bişi yazdım ve düzelttim :-p [Bu mesaj Grudge tarafından 19 April 2003 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Olay 1999'da gerçekleşmişti. Çoğunuza kırıldım.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ben o aleti orda gorunce orada iki saniye durmam Bodrumda basıma gelmishti gece uyurken, gördüm duvarda essek kadar bisi bacaları fln var uyku sersemi ne zaman kalktım ne zaman giyindim hatırlamıyorum tek bildiim kendimi bi anda dısarda bulduum oldu..Eleman resmini fln cekmish yahu amanin amanin..[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Kedimi oldurdun sen simdi cok kotu buyuk gunah... Ben de bi sefer babamin tufeklerden biriyle :) martiya ates etmistim marti ikiye ayrilmisti o sira mortal kombat falan cok revactaydi parca parca duserken bunyemden Fatality diye bi ses cikmisti....ne ani[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 fistan o zamanlar fistandantilustu ne görse öldürcem diye tutturuyordu. şimdi ise fistan oldu ayıp ediyorsunuz gücendirdiniz çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 yanlız saat varken yakın çekim çekmiş saat yokken uzaktan çekmiş nieah tırsmış heralde :P[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar