Drall Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 NE UYDURUK BİŞEY LAN O sdfsdgsdfsdf bildiğin şu hazır meyvesularına gazoz koymuşlar şarap bile yoktu heralde içinde %5+-1 alkoldü lan! CIDAR mı neydi markası sakın içmeyin boşuna. resmen rezalet bişeydi. denemeyin denettirmeyin. hatta ritmix gibi. evet ritmix gibi galiba. ama ben ritmix hiç sevmem =/ evet kızlar özelliklerim bunlar bekliyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 al bi kırmızı cumartesi bas içine vişne tang daha güzel oluyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bence votka al vişne suyuna kat. daha mantıklı ve lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 meyveli şarap ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 apple cider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 %14 alkollü bir vişne şarabı içmiştim. meyve suyu bu kadar güzel olup o kadar çabuk sarhoş etmemeli diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 %14? marka pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 şirince yapımıydı yanlış bilmiyorsam. markasını hatırlamıyorum. ama böyle şarap evlerinde falan bulunur hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 vincent olablir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 gidin taksim fermantasyonda için. 6ytl bardağı. hem tadı güzel hem kafası güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 aquila said: apple cider? dikine yazımış CIDER'in üstünde küçük bi beliz yazıyodu. ama apple ciderden kastın elmalı cider ise hayır çilekli içtim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 sıcak şarap var bi de denemedim ama baharatlımıymış neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar