Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bu yüzden iş için kullanılması tavsiye ediliyor zaten özellikle blackberrylerde mecburen kullanıyorsunuz çünkü başka türlü şirket maillerinizi kullanma şansınız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 abi yok benim şirket mailim falan yok ya,wi-fi si olan yerde girer bakarım :d bu msne giriliyo mu blackberry'de acaba ? bu nokia e66 da falan varmış galiba,bide blackberry'lerde word dosyası açılıo mu kullanılıyo mu yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 rim (blackbery i yapan firma) microsoft ile anlaştı artık msn hotmail vs bütün microsoft vıdı vıdısı kullanılıyor office dokümanları konusunda emin değilim ama kendi word ü vs i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 o varsa oda vardır be abi.abi şimdi bu e66 da güzel hoş falan ama d900i var 3.0 megapiksel kameralı falan,çift tel taşıycam doğal olarak hani kamera açısından çok gerekli bi durumum yok.ondan tek korkum mouse imgesi çıkıyo ya surf yaparken onu rahat oynatamamak çünkü üstünde blackberry'deki gibi top yok ben adamın birininkiyle baktım kare kare ilerliyo oda bilmiyorum nası olcak.ama onun haricinde bunda 3G falanda var ama hani ne kadar kullancaz 3G yi oda ayrı bi konu :d abi E66 mı Blackberry 8320 mi sence ? (might sana soruyorum da herkes cvap verebilir tabi :d ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 e66 Yüklü oyun yok, özelliklerinde ofis dosyalarını görüntüleme ve düzenleme diyor ama hemen zıplamayın onun içinde 100 YTL kadar Lisans ücreti ayrıca ödemelisiniz. Şuan için MSN desteklemiyor ama ileride olabilir. Bunlar haricinde pek sıkıntısı yok. bb işletim sistemi java . yani windows mobile değil . eğer ben word excel dosyası açıp okumam diosanız alın !! çünkü windows un ürünlerini tanımıyor.. şöyle bir kullanıcı yorumlarına baktım - olarak bunları diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 abi yalan ki bu :d,e66 da windows live messenger var,lisans geyiği çok anlamsız telefon 1 kaata gelcek gene o zaman,blackberry içinde msn var diyosun,bu 8320 arkadşaımda var şimdi sordum,yahoo messenger bile var dedi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Valla bende blackberry dusunuyorum ama aylık yok net ıcın 50 ytl veremem :D wirelesi olan yerde girerim belese :D valeron alırsan burada dusuncelerını paylasırsan sevınırım bıde blackberynın amma cok ayrı telefonu var kafam karıstı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 tabi paylaşırım da benim aklıma şey takıldı bu nokia E66 için 100 kaat ne lisans ücretiymiş ya ? varmı gerçekten böle bi zımbırtı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bir de Sony Ericsson Xperia çıktı Bildiğim kadarıyla Omnia ayarında bir telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 e71 aldım onunla cebelleşiyorum şimdilik güzel alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Aha bende bugün öğrendim bu E66 da da sıkıntıv armş E71 önerdiler abi kaç paraya aldın durum ne ? çok fena aletti ben bugün azcık baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 850 ye aldım nesei fena :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 abi bilmiyorum da çok hoştu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ben kötü anlamında anladım yok alet full metal filan toplantıya girdim masanın üstüne koydum herkesde bb var biranda hepsinin kafası döndü bune diye asıl bomba aletin içinde bir program buldum telefondan toplantı odasındaki bilgisayara bağlanıp sunum başlattım sonra telefondan bilgisayarı yönettim filan çok atraksiyonel oldu :D ama bir dünya şeyi beceremedim daha özellikle navigasyonda başarılı olamadım onun için ev dışında olmak lazım anladığım kadarıyla benim gibi görgüsüzlük yapma ama alet güzel bir alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 abi açıkcası E66 yı istiyodum ama onda sorun oluyomuş,takılıyomuş falan filan,bide bu E71 in QWERTY olayıda güzel yani 800 milyona buldum bende Kadıköyde,Doğubanka falanda bakıcam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 e71 3ünden de daha iyi emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 teyzem geçen hafta Hp ipaq 914 aldı kurcaladım biraz aleti bayağ sağlam güzel bişey istediğin özelliklerde var inceleme fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ben de e71 almayı düşünüyorum gps wireless q klavye aradığım özellikler idi fiyatı da iyi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Privhunter said: teyzem geçen hafta Hp ipaq 914 aldı kurcaladım biraz aleti bayağ sağlam güzel bişey istediğin özelliklerde var "Slide to unlock" da baya yaratıcı olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hahah evet öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar