Valeron Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Arkadaşlar bi telefon almayı planlıyorum,Samsung D900i kullanıyorum ama ağzı yüzü kaydı biraz,birazda bu tarz smartphone olayına merak sarmış durumdayım açıkcası,bi telefon alıp diğer hattımla da d900i yi kullancam.gel gelelim sorularıma.arkadaşlar Samsung'tan çok menun kaldım doğal olarak Omnia çok ilgmi çekiyor,ama şunuda söliim hani çok iş adamı bi dünyanın insanı diilim,telefonlada yaşamıyorum ama Wi-Fi olayı çok mühim ve çok rahat olcak diye dşndüüm için Wi-Fi'si olan bi telefon almak istiyorum.Omnia dokunmatik olması beni biraz korkutuyo pek fazla kabiliyetli bi adam değilim açıkcası bu işlerde : ).Yalnız bunun yanı sıra uzn süre de kullanmak istiyorum bu telefonu.Blackberry Bold da çok hoşuma gidiyo başta Blackberry istiyodum ama omnia görünce fikrim değişti.Blackberry dede ya Bold yada 8320 almayı düşnüyorum.Ortalama bold'La samsungun fiyatı aynı 8320 daha ucuz yalnz. dediğim gibi yani çok abartı bi adam diilim ama bi smartphone'um olmasını istiyorum.Hani navigasyon falan süper işler ama bunu kullanmak için abonelik ücreti mi vermem gerekiyo operatör'e hani bu özellikleri kullanırken ekstra paralar çıkıyo mu cebimden onuda merak ediyorum. Sizin fikirlernize göre de sentezleyip çözümleme yapcam :p teşekkür ederim herkese şmdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ayrıca telefonları şöyle bi inceledim orta karar bile bi telefon almak istesen dahi ortalama 700-800 arası bi fiyatı var (orta karardan kastım samsung d900 den biraz daha ii olabilir ) zamanında bu d900i 500 milyon falanken şimdi 250 milyon falan olmuş gerçi ama : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Blackberry'ler için aylık 40 YTL mertebelerinde, sınırsız bağlantı parası ödüyorsun. Yakında dokunmatik ekranlı Blackberry Storm çıkacak. Onu beklemeni tavsiye ederim. Blackberry gerçekten çok büyük kolaylık. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bu bağlantı parası ne için ? navigasyon için mi ? mesela omnia'da 1 yıl ücretsizmiş bu navigasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 data icindir, internet baglantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bu para bis (blackbery internet service) için bu olmadan blackbery eldeki bir tuğlaya dönüyor. ikinci olarak yeni gelicek blackbery storm ile blackbery nin alakası yok. bold doğal olarak daha gelişmiş bir makina buna karşın 8320 de surf daha kolay zaten blackberylerde genel anlamda surf ızdırap.buna karşılık mail yazışma iş için blackbery rakipsiz. senin durumunda smarthphone olsun diyorsun omniayı tek geçerim aslında iş içinde güzel ama ofis dışında çalışırken hardkeyboard çok faydalı o yüzden dokunmatik pek tercih edilmiyor sonuç:omnia al bütün inceleme site dergi vs blackbery dahil topunu tepeledi heryerde yılın aleti seçiliyor zaten fiyatıda şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bi kere iphone'dan çok daha iii olduğunu dşnüyorum,bugün doğubankta fiyatlara bakcaz bakalım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Valeron said: bu bağlantı parası ne için ? navigasyon için mi ? mesela omnia'da 1 yıl ücretsizmiş bu navigasyon Navigasyon değil, internet bağlantısı için. Arkadaşların da dediği gibi szö konusu data paketi olmadan Blackberry bir işe yaramaz. E-posta ile bilgisayarını kontrol etmeni sağlayan programlar var. Blogger'da gerekli ayarlamaları yaparak girdi girebiliyorsun. Ping.FM diye site var. Oradan bir hesap alıp birçok üyelik sayfanı (jaiku, twitter, blogger vs...) e-posta yolu ile güncelleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Omnia alma, 4 aydır kullanıyorum ama pek beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 abi mesela neyini beğenmedin omnia'nin peki ne aliim başka yemn ediyorum kafyı yicem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Toshiba G710 die bişi var,omniadaki gibi office programları falan var bunun durumu ne sizce ? bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 klavyesinde doğru düzgün bir mesaj yazamadım, çoğu zaman ekran gidiyor, telefon olarak işe yaramayacak cihaz, zira gsm şebekesi bulamazsa tüm şarjını 5-6 saatte yiyor resmen, internette gezmek tek kelime ile işkence... bu aralar başka bir şey bulamadığım için satamıyorum zaten, xperia gelsin bi de onu denicem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Valeron said: Toshiba G710 die bişi var,omniadaki gibi office programları falan var bunun durumu ne sizce ? bu no wi fi no 3G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Blackberry Storm reklamlari donuyo burada baya, baya guzele benziyo alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 abi no wi-fi dio da internet explorer,mail falan diyo ben başka yerde baktım buna wi-fi var diyo,3G ne ayak onu bile doğru dürüst blmiyorum :d bu omnia'dan vazgeç mi diyosun abi göznü seviim zaten 1 kaat para yazık günah olmasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 omnia sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 oo ne bu omnia nefreti abi harbi iğrenç bi alet mi acaba ya yazık etmeyelm 1 kaata,bi tane var samsungun omniadaki bi sürü özellik var hem klavyesi falanda var daha işime gelir,biraz daha takozu omnia'ya göre I780 budur 300 kaat daha ucuz,omnia'daki gibi bi sürü özellik var word,power point,e-mail,wi-fi falandı filandı mevcut yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Valeron said: abi no wi-fi dio da internet explorer,mail falan diyo ben başka yerde baktım buna wi-fi var diyo,3G ne ayak onu bile doğru dürüst blmiyorum :d bu omnia'dan vazgeç mi diyosun abi göznü seviim zaten 1 kaat para yazık günah olmasın ya ben gösterdiğin aletten vageç diyorum. bende uzun zamandır bakıyorum kafayı sıyırtmak üzereyim sonuçta bakkaldan ekmek almıyorsun bu iş 2 bin YTL ye kadar gidiyor o yüzden iyi karar vermek lazım ben iş için arıyorum baya bir karıştırdım iş için e71 hayret verici şekilde test şampiyonu,dokunmatik ekranlarda ise omnia her yerde birinci dolar patlamadan önce fiyatıda çok iyidi ki şimdide iyi bence sonuç:omnia iyi alet kullanıcı feedbackleri çok iyi tek bir sorunu var oda ekranının kalitesi çok iyi değil güneşte ekranı görmek zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 abi ben dokunmatiktende korkuyorum açıkca sölemek gerekirse hani başarabilirmiyim diye .. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ben e71 almaya karar verdim dokunmatikten korkuyorsan (benim parmaklarım mesela dokunmatiklerde aynı anda 5 tuşa basıyor :) ) birde buna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 abi mesela bende E66 diye bişi buldum bugün telefoncularda,3.2 megapiksel kamera var office özellikleri falan msn falan herşey mevcut,wi-fisi falanda var 850 kaat fiyatı var.ya bu yada blackberry 8320 almayı dşnüyorum.ama 8320 de 3g yok mesela da bu e66 da var 3G özelliği.şunu merak ediyorum yalnız birisi demişti data parası mı ne blackberry ler için o nedir tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 blackberyler için değil tüm telefonlar için geçerli bu wifi harici internete bağlanmak için sınırsız bağlantı için atda 49 YTL ücret ödüyorsun türkcellde diğerlerini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Omnia gerçekten iyi bir alet değil. Dışarıdan baktığında, özelliklerine baktığında doğru seçim gibi gözüküyor ama eline alıp kullandığında, bi nete girdiğinde, mesaj yazmaya, telefon etmeye çalıştığında dokunmatikte ciddi çuvalladıklarını görüyor insan. Sürekli dönen windows şemsiyesi de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ha bu wi-fi haricimiymiş,abi ayda 50 kaat çok ya gerçi wi-fi harici beni bağlamıyo galiba ben 8320 yi düşnüyorum .. ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bende yeni pda tarzı telefon alacaktım ama 50 ytl aylık lafı celdırdı aklımı cok deıglmı hadı 15-20 olsun tamamda 50 ytl yazı kgunahtır bea :S yılda 1 desktop parası:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar