Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 arkadaşlar guitar pro ile yaptığınız besteleri polifonik melodi olarka telefonunuza yükleyebiliyorsunuz tek gereken www.tagtag.com dan wap host u alıp upload etmek[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 galiba uyumlu tam bilmiyorum ama nokyalara uyumlu oldugu kesin[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 tagtag.com çok göçebiliyor; olmazsa wap41.com u da deneyebilirsiniz..[signature][hline]sadece ölüm ...
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 evet =) sonrası malum sitenize bağlınıp bedava dl yapcanız hehe[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ne zevklı olur be[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 wap41'de maximum 10kb upload var. tagtag'da da farklı deilse bu midileri nası kırparım?[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 vallaha bilemicem tagtagda herhalde 500kb fln :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 daha önce de bir yerlere yazmıştım: mysonbook.com'dan istenilern şarkı indirilir, gp ile kırpılır ve file>export>midi menüsünden midiye çevrilir, ardından internette herhangi bi sayfaya (angelfire tercihim) upload ettiğim bu midi dosyasını telefonun browserinden indiririm
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 kaç sesli polifonik yapyo[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 şu anda evimde değilim, biraz sonra gidip bakarım kanal sınırına
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 12 kanallı midiler yazılabilyor Guitar Pro 4 ile[signature][hline]
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 e normal bişi abi dosya formatı aynı[signature][hline]bornozlu canavar
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ev konforuna kavuşmuşken sakin kafayla adım adım bir operasyon yazayım: Öncelikle bütün polifonik melodi özellikli telefonlar midi çalarlar melodi olarak. 1- Kazaa kullanarak Guitar Pro indirin 2- www.mysongbok.com'dan melodisini yapmak istediğiniz şarkıyı indirin. (Ayrıca bazı şarkıların yanında hem download tuşu, hem de "simple" tuşu vardır. Simple tuşuna basarsanız zaten midi halinde şarkının kısa bir demosu gelecektir) 3- Biz şarkıyı kendimiz kesip biçmek istediğimiz farzedip devam edelim: guitar pro ile programı açtıktan sonra dinleyerek şarkının doğru yerlerini bulursunuz. ctrl+x kullanarak istemediğiniz -bar-ları temizleyin 4- Geriye şarkının cep telefonu melodisi olarak istediğiniz versiyonu kalınca File >> Export >> MIDI seçeneğini kullanarak şarkıyı masa üstüne midi halinde kaydedin. 5- Angelfire.com'dan ücretsiz olarak aldığınız sayfaya upload edin midi dosyasını. Ve cep telefonunuzun browserine "www.angelfire.com/patimidi/almamater.mid" şeklinde dosya adını direk yazdığınızda zaten dosyayı indireceksiniz. Daha soru olmaz sanırım? Olursa da buyrun[signature][hline]
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 evet export midi dersen oluyor ben uzun zamandan beri biliyordum :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 telsim telsiiim.... wap a bile bağlanamıorum artık ya :) telsim kullanıpta girebilen var mı?[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: pacman, 08 Mayıs 2004 15:29 tarihinde demiş ki: evet export midi dersen oluyor ben uzun zamandan beri biliyordum :). Sana yazmadım ben zaten, gp kullanmayanlar için bir kısa açıklama yapayım da işine yarasın milletin diye yazdım ;) Yoksa gp ile işi olmayan birisinin bu işlevde bir program bulmasına neredeyse imkan yok kendi araştırmasıyla. Aslında direk mp3'ten midi'ye çeviren program yok mu ya? Ben çok az araştırmayla bulamamıştım ama bilen vardır belki diye sorayım. Çünkü; mysongbook.com'daki tabların ne doğru olma garantisi vardır, ne de her aradığımız şarkıyı orda bulma garantimiz var![signature][hline]
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Benim için önemli olan şey mysongbook.com gibi geniş bir arşiv kullanabilmem. Maalesef daha iyi bir kaynağım yok. Sen nereden topluyorsun midileri Bone_?[signature][hline]
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ben midilerimi kendim yapıyorum. Fruity Loops'la beste yapıp telefona atıyorum :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 abusenin midilerini koyacan esası[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 led zeppelin -kashmir istiyorum ben :) hmm nerdeydi benim guitarpro cd si..[signature][hline]Pati Fetişisti =o= Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 file too large to be loaded hadi 31 kb ta bu errorı verdi de... sora denedim 1 kb lık dosyada da aynı sorun :([signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Öne çıkan mesajlar