SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Öncelikle garbıç dışına da yazılınabilinip post kasılabilitesi olan bi konuyu garbıça açtığım için özür dilerim şubat 91 doğumluyum, 2 ay sonra 18 doluyo tabi ehliyet gerekli, ehliyet lazım. Yeni yasa hede hödösü varmış, stajyer sürücü falan, aslı astarı nedir bu konunun Birde, başvurudan sonra ne kadar sürüyor kurs birdee, ne kadar bi masrafı var birdee, öss çalışmasını engelleyecek kadar büyük bi işmidir acep (çalışıyorum sanki össye de soruyorum nassını satim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 adaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 stajyer sürücü ben 15 yaşımdayken bıle vardı o sürücü kurslarının insanları kursa çekmek için bu kez son bu kez son yalanları. çalışman içinde www.olcaysurucukursu.com buradan online test'i çöz. ben 2 motor, 1 trafik çözdüm sınavı 90 üstü puanlarla geçtim. kursdaki derse de 1 kere gittim ondada ders mers dinlemedim pek. yaklaşık 200 tane soru var ayrı ayrı motorda ehliyette ilkyardım da. aralarında seçip seçip her sene aynı soruları çıkartıolar. şıklarına kadar aynı. buradan bi kaç test çöz geçemıosan alma zaten ehliyet bisiklet falan sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ben sorularını okumamışım, sana 500-600 e falan patlar. öss ni etkilemez. uyanıp, uyuyana kadar test çözmüosan. zahmetli iş sayılır. babana yık olayı halleder illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 2 ayda 1 ehliyet sınavı var, 2 hafta da 1 direksiyon var diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 direksiyon sınavı dert değil zaten kimse için de işte teorikler, ama biliyorum kolay olduklarını, 8 yıl önce abimin çalıştığı kitapla bugün nette dolaşan sorular aynı gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 masraf 230ytl civarı olması lazımdı , kursun 2 3dersine gitsen yeter (motor) , digerlerini 2 test çözünce ögreniyon ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sırf direksiyon dert diil yazmak için açtın bu topii di mi doğru söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 of yakaladın voys ben çok iyi araba kullanabiliyorum ehliyet prosedür bunu sen anladın tebriks :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Kane&Lynch said: masraf 230ytl civarı olması lazımdı , kursun 2 3dersine gitsen yeter (motor) , digerlerini 2 test çözünce ögreniyon ztn kurs zaten ortalama 300. kursu bıtırınce evrak paraları 100 kusur tutuo. direksiyon içinde vardı galiba bişeyler. herşeyi geçtin ehliyeti almak için karakolda 200 kadar harcıosun yıne. kaç 230? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 800 lirayı bulur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 600 ü geçmez. 800 mü topladın bayramlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 lahn uğraşmasana çocukla:D git ıhlamur iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 250 milyon falan snawa gidiyo sürücü kursuna ben 300e kayıt oldm walla araştrmadımda açıkcası 550-600 e hallettm ben daa almadm bende snawlara giricem daha ve öss ye hazırlanıyorum öss ye çalşmaya engel değil az motor çalşsan yetiyo anlyosun zaten ki motorla ilgili soru çözünce az biraz bi zorlluuda kalmıyo geçiyosun eğer araba kullanmışlıın warsa bi kaç kez uygulamayıda geçersin bi sorun çkmaz zor birşey değil alırsın toplam 3 ay fln sürüyo sanrm ehlyetin gelmeside 1 ay.... 3-4 ay arası kawşuosun ehlyetine... Tabi sonra arabayı alıyosun bara gdiyosun 2 bira içiyosun çıkıyosun trafiğe yakalanıp 6 ay kaybediosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 lise okurken ehliyet nası alıosunuz benım aklım yetmediki? mezun oldukdan 1 sene sonra mı ne aldım ben anca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 evet lise diploması isstiyo bunu atladık birazck...benim bitti ben 90lıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 okuyorum diyosun veriyolarmış devam belgesi yani o değil de voys bi hata mı yaptık sana karşı ayar alıyorum 2dir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ne ayarı yahu geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 biliyorum yahu :D can sıkıldı öyle dedim :D 800 toplasam bayramda off :D neyse 600 falan yani iyiymiş yahu yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Vites değiştirilirken aşağıdaki hareketler den hangisi yapılır? A. Debriyaj pedalına basılır. B. El freni çekilir. C. Gaz pedalına basılır. D. Frene basılır çok kazıkmış soru of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bayram parasını ben 160 dan fazla toplayamadm öhh bee 600 dedn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ilkyardımda şöyle bi soru hatırlıyorum, trafik kazası geçirmiş bi yaralıya ilk olarak ne yaparsınız? a)tekme atarım b)uzaklaşıp giderim c)kucağıma alıp arabaya koyar en yakın hastahaneye götürürüm d)yaşam fonksiyonlarını kontrol eder ve ambulans çağırırım a ve d dışındakiler sallama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 tekme atarm şıkkı sallma deilmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 gerçek o. ilk mesajımda yazdıgım olcay sürücü kursu linkinde bakın sorulara ilk yardımdan illa görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ahahaha düşene bide sen wur mantıı heralde koptm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar