zpnd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Selam, Var mi bunun kolay bir yolu ? Klavyeyi kirip aticam yoksa. Her seferinde ayni sekilde yapiyorum ama sacma bir lag var, bazen algiliyor bazen algilamiyor. Var mi street fighter ya da turevi oyunlari klavye ile oynamanin duzgun bir yolu ? Combo'lari daha rahat tuslara ya da daha iyisi bir tusa atamak gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 O lag olayının bikaç sebebi olabilir: 1. Klavye kablosuzdur. Kablosuz klavyelerde bu tarz sorunlar olabiliyo. 2. Emülatör kötüdür, frame atlama yaşanıyodur ya da klavye girişini hatalı okuyodur. 3. Çok fazla tuşa aynı anda basıyosundur, 3-4 tuşa bastığın için bazılarını okumuyodur. 4. Veya klavye ve oyunla alakası olmayan bi sorun vardır, nası bi sorun onu bilemem. İşletim sistemi, bozuk driverlar, sistemin çok yüklü olması, falan filan. Yoksa çok rahat bi şekilde King of Fighters oynayabiliyoruz arkadaşla iki kişi aynı anda klavye üzerinden. Hatta o kadar rahatız ki, gamepade alışamıyoruz bi türlü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Senin problem çok büyük ihtimalle aynı anda/çok kısa sürede fazla input ile alakalı. Klavye öyle salak problemler çıkartabiliyor. Bence hiç zorlama ver 10ytl dandiğinden bi gamepad al. Multi gg/mb/swr oynadım çok uzun bir süre. Klavye ile 2 ay oynadıktan sonra gamepad aldım bazı looplara yetişemiyorum diye ve inanılmaz rahatladım. Hemde parmak dostu :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 klavye dandikse öle problemler çıkartır. kaliteli bi klavyede aynı anda 10 tuşa bile basabilirsin (bkz. kola döküp bozabildiğim g15im ühü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Aslında hangi tuşlara aynı anda kaç tanesinden basılabileceği farklılık gösterebiliyo. Atıyorum, A, B, 3, space ve shift'e aynı anda basarsın hepsini okur; ama J, K ve yukarı tuşlarına aynı anda basamazsın falan. Böyle bi acayiplik var işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 klaveyden yıllardır oynarım cillop gibi valla klavyede sorunun var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Bende klavye'den daha rahat oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 karaktere gore degisir. mesela sf icin ken ryu dhalsim chunli akuma falan oynamak klacye ile daha kolaydir, ama blank oynamak mesela zordur(baya yavaslarsiniz) zangief oynamak ise imkansiz falandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 360 ve 180li karakterler çok zor oluyor hatta oynanamıyor neredeyse, ancak ben mesela SF3ü bilgisayardan çok daha iyi oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar