Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavye ile sf turevi oyunlari oynamak ?

zpnd

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Var mi bunun kolay bir yolu ? Klavyeyi kirip aticam yoksa. Her seferinde ayni sekilde yapiyorum ama sacma bir lag var, bazen algiliyor bazen algilamiyor.

Var mi street fighter ya da turevi oyunlari klavye ile oynamanin duzgun bir yolu ? Combo'lari daha rahat tuslara ya da daha iyisi bir tusa atamak gibi ?
Sosyal ağlarda paylaş

O lag olayının bikaç sebebi olabilir:
1. Klavye kablosuzdur. Kablosuz klavyelerde bu tarz sorunlar olabiliyo.
2. Emülatör kötüdür, frame atlama yaşanıyodur ya da klavye girişini hatalı okuyodur.
3. Çok fazla tuşa aynı anda basıyosundur, 3-4 tuşa bastığın için bazılarını okumuyodur.
4. Veya klavye ve oyunla alakası olmayan bi sorun vardır, nası bi sorun onu bilemem. İşletim sistemi, bozuk driverlar, sistemin çok yüklü olması, falan filan.

Yoksa çok rahat bi şekilde King of Fighters oynayabiliyoruz arkadaşla iki kişi aynı anda klavye üzerinden. Hatta o kadar rahatız ki, gamepade alışamıyoruz bi türlü sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Senin problem çok büyük ihtimalle aynı anda/çok kısa sürede fazla input ile alakalı. Klavye öyle salak problemler çıkartabiliyor.

Bence hiç zorlama ver 10ytl dandiğinden bi gamepad al. Multi gg/mb/swr oynadım çok uzun bir süre. Klavye ile 2 ay oynadıktan sonra gamepad aldım bazı looplara yetişemiyorum diye ve inanılmaz rahatladım. Hemde parmak dostu :>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...