pacman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 zaten büyük ihtimalle mhp işareti yapmaya çalışmıştır ama biz yanlış anlıyoruzdur :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 mantıken o çocuğun o hareketi babası evde metal müzik dinleyip bu hareketi yaparken göremeyeceğine göre(tabi mümkün ama yine de çok az bence) metal müzikle alakası olmaz sazan gibi atladınız valla:) aslında düşününce ciddi bir probleme de değiniyor bu fotoğraf ama ben şimdi konuşmaya üşeniyorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 geyik yapıyoruz işte insanlık tarihindeki parmak işaretlerini mi tartışıcaz şimdi oturup?[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ne mhpsi be... basbaya metalci:p arkandayız..!!
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ben kardeşime öğrettim. Metal müzik açtığımda direk kafa sallayarak metalci işareti yapıyor. :rock:[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim
Öne çıkan mesajlar