Nstshadow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Daha önceden kısada olsa 1 ay kadar bir eve deneyimim oldu mine kastım gerçi full ya neyse :D tekrar başlıyıcam trial yükledim oynuyorum klasik mine kasıyorum para yapıyorum fazla olmasada yeni gemi / kitaplar için güzel..neyse minei bırakıcam hep mine mine nereye kdr :/ peki ya sonra diyorum? sonrasında ne yapıcam bu oyunda acaba? skiller kendi kasılıyo..hep para için missionmı kasıcam? instance flnda yok hani grupsal çok bişi varmı bilemiyorum? grupsal pvpler var onu biliyorum ama soru şu patladıgımda herşeyim gidiyo? clone fln yoksa hele bumladın :S her daim pvp yapsan biri seni gangledimi zor yani :S o yüzden naparım ne ederim tavsiye verirseniz sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Sende bütçene göre gemi ve fittinglerle çıkarsın pvpye, patlayıncada tekrar isk biriktirip alırsın bir gemi. Zaten birkaç kişi ile beraber çıkacağını varsayıyorum pvp ye, ona göre bir filo yaparsınız nispeten rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefermu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 aslinda patlayinca herseyini kaybetmiyorsun. gemiyi sigortaladinmi gemiye harcadigin paranin tamamini alabiliyorsun. Premium sigorta şart pvp için. Fitfing için ucuz ekipman kullanirsan zararin fazla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Premium sigortada sağlam para istiyor.Kaybın o oluyor bu sefer.Garip =P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar