armagildo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 wallpaper yapmak icin 1024*768 olarak buyuttugum bir resimin kalitesini nasi arttirabilirim?[hline]DeamoN a slmS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 artıramazsın. pixel sayısı belli bir grafiği büyüttüğün zaman pixeller de büyür, kırılır resim, ya da bulanıklaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Galba çok az arttırılabiliyordu, ama hangi programla unuttum. Geçen ayki chipte olması lazım, hatırlıyorum o tip birşey hayal meyal. Fakat belli bir format için mi geçerliydi onu bilemeyeceğim, bakarım bir ara bilen çıkmaz ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 sharpen falan denesen belki biraz artabilir. en azından siyah beyaz çizimlerde oluyo.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 hehe önce şunu diim 3 msg dada avatar war çok güsel olmuş corel draw die bi program wardı onun sistemi bitmap den farklıydı o yapıyodu böle şeyler ama tabi ufacık bişeyi dev gibi yapmıyo her seferinde baştan ...... yapıp o kare kare görüntüyü düzeltiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 starcraft marine resmini büyültüp (hani şu avatar gibi resmi) odama poster ya da bilgisayarıma background resmi (1024*768) yapmayı düşünüyordum bem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Nikon'un bi programını görmüştüm fotografçıda bulanık resimleri netleştiriyordu kademe kademe.. Ama heralde o digital fotograf makinesiyle beraber gelmiştir :P[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar