jarjar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Kandırdım ben bir başıma Kaldın kenarında bir uçurumun Bağırdın içten içe kendi içine Kaldırdım ki ben bir başımı Kenarından uçmuşsun uçurumuma Ağladın gözlerimde bir başına Bir zaman, rüyaya daldım Güneş geldi sonra Buharlaşıp yine kenarımdan Yine rüzgârlarınla ben bir başıma -08- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Okuması zor gibi geldi yada bu saatte öyle oldu :) Ayrıca -08- nedir alıntı mı bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ne güzel şiir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Tebrikler jarjar. Yine kendi tadında olmuş :) Warchief said: Okuması zor gibi geldi yada bu saatte öyle oldu :) Ayrıca -08- nedir alıntı mı bu :P Tarih olmasın sakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sağolasın, takip ediyorum seninkileri de Warchief said: Okuması zor gibi geldi yada bu saatte öyle oldu :) Ayrıca -08- nedir alıntı mı bu :P arkadaşın dediği gibi tarih sadece alıntı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 beğendim çok ^^ yüreğine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar