sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Buna benzer çok fazla topic açildiginin farkindayim ama haala karar veremedim. Amacı çok yüksek miktarlarda et deri ve kemik toplayarak bunun ticaretini yapan bir template yaratmak ama 2 skill'i istemiyorum. TKA ve Rifle yeterince oynadım. Bunları tekrar sıfırdan kasmak da istemiyorum doğal olarak. aklımdaki seçenekler: 1- Master scout; ranger 0040; master carbineer; marksman 0044;kalaniyla medic 2- Master scout; master ranger ; master sw; creature handler 4002; novice medic (ch'den medice kaydirilabilir.) bu döngüde birseyler düsünüyorum. Ranger masterlanmalı mı yoksa 0040 yeterli mi? hangi silah olmalı? CH çok rahatlatır mı yoksa cap israfı mıdır? Artisan'a yer ayırıp vendor mu açsam yoksa. Giysileri kötü kokan, kirli sakallı bir avcı olmak istiyorum işte özeti bu. Aslında hangisinden zevk alacaksan onu oyna derdim ben böyle bir soruya ama kendime bu cevabı veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 rangeri masterlaki adam gıbı harveest edebılesın en azından para kazqnmaya ıhtıyacın olacak tabı bıde master oldugunda specıal creature hıt bonusşarında bayaa ıyı olacaktır madem avcısın senın ıcın onemlı olmalı.yanınada adam gıbı avlayabılmek ıcın hayvan, master rıfle alman lazım malesef su an baska ranged sınıf yok kuvvetlı. kı ucan hayvanları kesmen gerektıgınde repitalian gıbı canı azalınca ucup kacmasın. sende pesınden kosmak zorunda kalma, ki malum dathomır shıftlerınde doktorlar ıcın kıymetlı et parcası oluyor.. sakal konusana gelınce kırlı sakal bırak top sakal o template gıtmez :)[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ha bıde organıc ısı yapacaksan ole vendor ıhtıyacın olmaz zaten vendor dolduracak kadar mal bulmak ıcın omrunu yalnız basına dagda cadırda gecırırsın. sonucta organık pahalı urundur zatı satmakta zorlanmazsın ve tum crafterlar craft yanına arada eglene bılmek ıcın combat aldıklarından dolayı scout alıpda hayvan kesmeye gıtmezler sende malı zatı kutur kutur satarsın.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yanitlar için tesekkürler. Halen üzerinde çalisiyorum. Simdi bir de şu geldi ah biraz daha skill olsa (sadece 7 point) cab'de müthis olacak ama bakin sunu kurdum, bu forumlarda bir arkadastan aldigim fikir ile. Master Marksman, Master Scout, master carbineer, 0300 bounty hunter, 0020 ranger. ah bunlari 0400 ve 0040 yapabileydim, müthis olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 BH carbine ne yapacaksın ki?[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Carbine kullanan hemen hemen herkesin yegane yakınması silahların dmg /speed oranları. Bir baska topic'de tartisilmisti. Sanki boynu bükük carbine biraz BH ile çok cazip bir silah haline gelirmis gibi geliyor. Öneri ve tavsiyelerinize açigim. Carbine'i tamamen unutup Two handed Swordsman'e dogru yürüyüp medic mi alsam. Bu da baska bir fikir dur bakalim. Su anda her ikisini birden kasiyorum, birini düsürecegim veya baska silaha devam edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Carbine la yaratık öldüremezsin unut swordsman çok iyi bi pvm class ve çokda hızlı öldürüyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 master ranger/master rifleman(gerçi baymışsın ama bence ugraşmaya deger tekrardan) hem rangerın ranged silahlar için creature to hit bonusu var tabi speciallarda etkili degil :( master ranger/master swords... bu ikisinden biri yeterli olur hiç girme iki şundan bir bundan alayım olayına ben riflemani tavsiye ederim yinede [Bu mesaj Popeye tarafından 08 Mayıs 2004 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 creature to hit bonus maaalesef su anda melee attacklara etki etmiyor ranger ve scouttan gelen... ranger rifle da pve de rakip sizi gormeden conceal shot ile 15 shot kadar hatta cmouflage iyiyse prone da take cover halinde daha fazla da atis alabiliosunuz.. onun disinda cogu yaratik daha sizi goremeden yere inmis oluyor eheh...yanina %32 lik bi koli veghash da aldin mi harvest vuruyor +132 lere :) tracking de cabasi :p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ooo çok tesekkürler 1 kez daha. Sw ve marksman'i halen beraber götürüyorum bu ara. Sma sanirim SW olacak seçimim. Simdilik fazla yavas görünüyor ama sanirim normaldir. Melee sadece TKAynadigim için çok yavas göründü gözüme. Vegeparsine'den de haberim yoktu, ayrica tesekkür ederim. Sanirim kazandirdigi verilen paraya degen bir yiyecek bu. veya veghash. swgcraftta bunla ilgili bir düzeltme var bakacagım simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar