Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 işte o zaman tekrar toplama işlemi yapıyorsun. 16498125795730 u bile tek rakama düşürene kadar toplayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ciddi ciddi savunulan bişise bu olay (ki sanmıyorum) acaba dayanağı nedir oturup araştırmışlar mı tek tek yoksa böle burç tarzı astrolojiye kaçan bi olay mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 banada pis uydu. hatta hahahbsg allasen derken popoya döndüm. suratımın ortasında çizgi oluştu bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 24 -> 2+4 = 6 sayı:6 özü:karizma elementi:ates *cekici (heralde) *tutkulu *romantik *uyumlu *tensel (bu ne lan) *sevecen *dost canlısı *uzlastırıcı *sakin *hayalperest *hesapçı *duygusal *kendisiyle ilgili *talepkar *içe kapanabilen *cimri *kıskanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 *lider *uçucu *parlak *neşeli *yaratıcı *gururlu *kendine güvenen *ilgili *konuskan *kendinden emin *değişken *yuksek sesli *alıngan *depresif hem depresif hem neşeli nasıl olunuyor allah rızası için açıklasın biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 manik depresif oluyosun böle. bi-polar bozukluğun oluyo. 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hangisi tutarsa işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Masquerade said: cado said: ben 29 unda dogdum 11 insanmıyım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 5 numaraymışım gayette tutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 beni yansıtmamış pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bende tam bunu merak ediodum nedir ne değildir diye az önce tv de gördüm. bu arada 9 numarayım, elementim yok, tahtayı seçiyorum element olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 *sessiz *ılımlı *adanmış *sanat tutkunu *tarafsız *güvenilir *kararlı *tutkulu *meraklı *idealist *intikamcı *soğuk *duygusuz *radikal *değişken *yoğun *endişeli *ifadesiz *sakıngan *kontrolcu *utangac hepsimi uyar arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 oha bildigin dogru lan bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 o değilde elementler ne ayak abi avatar mi oynuyoruz :S toprak hava falan filan. Ben hava çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar