0ne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Şu son 2 aydır hiç yaşamadığım bi hayatı yaşamaktayım,günümün neredeyse tamamı evde geçiyo ve kendimi bir oyuncak gibi hissediyorum.Nedenlerine gelirsek; 1)Faturaları yatırırmısın OLCAY 2)Kurbanlık alıcazda parasını sen ver biz sana sonra veririz OLCAY 3)Terminale gidip otobüsten yer ayırtırmısın OLCAY 4)Ay 2 otobüsünü 2:30 olarak söylemişiz,sen 5 e kadar 5 otobüsüyle gelirmisin OLCAY ve listeyi o kadar uzatabilirimki,o kadar olur yani.Valla şubat gelsede Askere gitsem diye dua ediyorum resmen,o kadar soğuttularki beni hayattan,kendimi wowa hapsettim resmen.Ama yok oda batıyo onlara. Vay efendim insan biraz dışarı çıkarmış da gezermiş de mişmiş de mişmiş.Verin para da gezeyim,ama pardon zaten son 2 ayda bankamdaki paranın yarısını harcamıştınız. Şimdilik kustuğum bu kadar öfke yeter,ama iyi şeyler olmuyomu oluyo. Mesela bugün o 3 saatlik otobüs bekleme şeysinde terminalden gittim önce bi köfteciye 1.5 porsiyon köfte+yoğurt+piyaz+kola yedim,ve tahmin ettiğimin yarısı kadar hesap ödedim.Sonra indim aşağıya asmerkez de önce bowling oynadım(hiç tanımadığım insanlardı oynadığım kişiler),sonrada gittim buz pateni yerine, orayada bastırdım parayı, 45 dakkada orda buz üzerinde buz pateni yaptım (aslında yapamadım,ama olsun öğrenicem zamanla). Şimdide eve geldim alttan Tiziano Ferro müzikleri eşliğinde facebook Bursa hayranı olan hemen her güzel kız'ı ekledim,vs vs. Yarında bi arkadaşın bowlingde alıcam aklını,ehehe. Arada bi yazmak güzelmiş,öfkeyle başladığım yazıyı tebessümle bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 dengeli depresif olmak ta bir nimetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Pek tutarsız gördüm seni, argümanlara hazır ol. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 annen ve baban seni kullanıyorlarmı yani onumu diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bana cok garip gelen iki sey var, belki benim garipligimdendir: birincisi, evdeysen ve calismiyorsan evin isini yapmak sana niye koyuyor? ikincisi, ailenden bir omur para aldin, simdi geri verince mi koyuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesele iş yapmak değil,bilmediğin şeyler var.Konuşmak istemiyorumda onları,o yüzden bilmeden yargılamayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Sana paten öğretmek vardı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 AthleT said: Sana paten öğretmek vardı şimdi. sorma ya,zaten rezil olduk.7 yaşında çocuklar dönüyo falan,gördüm acayip gaza geldim.Tabi o gaz feci patladı ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Sen onlara bakma. Muhtemelen öğreticileri İngiliz, Rus veya Almandır. Onlar bu işi gerçekten çok iyi yapıyorlar. Güzel güzel cross yapardık =P Piyasa nasıl? Sdfasf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mum_Chamber said: bana cok garip gelen iki sey var, belki benim garipligimdendir: birincisi, evdeysen ve calismiyorsan evin isini yapmak sana niye koyuyor? ikincisi, ailenden bir omur para aldin, simdi geri verince mi koyuyor? bence crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Haksızsın olcay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ginaly said: Mum_Chamber said: bana cok garip gelen iki sey var, belki benim garipligimdendir: birincisi, evdeysen ve calismiyorsan evin isini yapmak sana niye koyuyor? ikincisi, ailenden bir omur para aldin, simdi geri verince mi koyuyor? bence crit. katılmıyorum bence yanlış bi yorum neticede adamın özel hayatı bilmediğimiz bin tane detay vardır illa ki adam içini dökmüş neticesinde rahatlamışta(ne güzel) ama burdan bizlerin yorum yapması yanlış olur gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Tüm hikayeyi bilmiyosak, tüm hikayeyi biliyomuş gibi yorum yapmamız da beklenemez orası ayrı. Kendinizle çelişmeyin arkadaşlar. Ya anlatın ya anlatmayın. ortası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Aslında biliyosunuz,yani bir zamanlar yazmıştım buraya,ama yeni olduğum için dota oynadığım kimseler de bilmesin diye acayip bi giriş yapıp başlamıştım. Gerçekten çok uzun bi yazı. http://forum.paticik.com/read.php?20,3223350,page=1 Dahada derine inmiyeyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bukadar sıkıntın arasında bak yinede bi çıkış noktası bulmuşsun bence devam et o çıkış noktasından çokda ayrıntılara takılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar