Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 eheh. kedi kavgası ayırdım zira taraflardan boyutça küçük ve zayıf olan benim kedimdi. tüy yumağının arasına tekme tokat dalıp kocaman sokak garfieldını havalandırdım. ama kedim berserke girmişti o yüzden bana da saldırdı birden ne olduğunu anlayamadı. Bacağımda 2 derin diş izi bir de pençenin bıraktığı daha sığ izler var. Yarayı temizlemeye çalıştım da, üzerinden biraz zaman geçti simsiyah kap tuttu bu, telaşlandım. yani ordan bi enfeksiyon ya da hastalık kapma olasılığım ne kadardır? (kendi ev kedim, arada dışarı da çıkıyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ne olur ne olmaz git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 çok geç deli dana olmuşun kurtuluşun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 birgün öldüm, gömüleyim mi diye başlık görmekten korkuyorum abi gidin kedi yani mikrop kuduz vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 garbage diil mi burası dengem bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Benimde parmagımı kedi ısırmıştı parmak enfeksiyon kaptı deri parçalari döküldü falan resmen kemik gözüküyodu bi ton ilaçla anca iyileşti yerinde olsam beklemem doktora giderim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kişisel bu topic. ben olsam gitmezdim, ama ben kafam patlasa da gitmeyen bi tipim edit: oha mesajı yazana kadar 4 post gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hatta biraz daha miğdenizi kaldırıyım tırnak falan düşmüştü o derece kötü olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 öeah, benimkinin aşıları tam bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 SeaGle said: birgün öldüm, gömüleyim mi diye başlık görmekten korkuyorum abi gidin kedi yani mikrop kuduz vs vs ay ben bunu yeni gördüm, hehe komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 aşı tam olsa da sonuçta diğer kedilerle münakaşa etmiş (münakaşa etmek-kedi? sdf) neyse diğer kediden tırnağına birşey geçse sana da geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 SeaGle said: aşı tam olsa da sonuçta diğer kedilerle münakaşa etmiş (münakaşa etmek-kedi? sdf) neyse diğer kediden tırnağına birşey geçse sana da geçer Adam haklı. Git abi hala ne bekliyosun. Kuduz muduz önemli şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hayır bakkal gibi git al gel de olmuyo. tek endişelendiğim o diş yaralarının siyah kabuk bağlaması o konuda bişi bilen var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 git tabi ne olur ne olmaz. işeyip işeyip çükünü yalar bu hayvanlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Dynun said: tek endişelendiğim o diş yaralarının siyah kabuk bağlaması ne güzel işte onlarla oynuyacaksın, tırnağına kazıcaksın kaşıyacaksın falan, hayatın tadı tuzu bunlar SoulCube said: işeyip işeyip çükünü yalar bu hayvanlar =) ahah kedinin tanımı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sigisMoNd said: git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Diablo_Angel said: Benimde parmagımı kedi ısırmıştı parmak enfeksiyon kaptı deri parçalari döküldü falan resmen kemik gözüküyodu bi ton ilaçla anca iyileşti yerinde olsam beklemem doktora giderim hemen Oha undead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 uzerınden 24 saat geçerse gıtmenın pek anlamı kalmaz. gidiosan şimdi git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 house md 3 stories i geçen bi daha izledim uzman yorumu geliyor yalnız kedi versiyonu nasıl bilmiyorum spoiler köpekler ağızlarına herşeyi alır bu yüzden ağızlarında her türlü mikrop virüs bakteri olabilir ama aynı şekilde ağızlarında çok güçlü antikorlar dolaşır bu yüzden birşey olmaz onlara ama gelipte bir insanı ısırırsa, işte ağzındakilerin içeriğine bağlı olarak ısırılan bölgelde çok kötü sonuçlar olabilir mesela adamın bacağını destereyle kestiler ama film icabıydı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Dynun said: Bacağımda 2 derin diş izi bir de pençenin bıraktığı daha sığ izler var 2 point Ferecious Bite + Mangle (Cat) bi healera görün bence de... Ayrıca geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hatta yok ya, gitme öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 abi ne alıp veremediğin var benle haha. dezenfektan kullandım bişey olursa gidicem bakalım. yakın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Dynun said: abi ne alıp veremediğin var benle haha. dezenfektan kullandım bişey olursa gidicem bakalım. yakın zaten eheuhue rahmetlide aynen böyle demişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 warchief bir gün beni gülmekten öldüreceksin :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar