Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Çok acil unide sunum yapıcamda anlatacagım konuda bir cümle geçiyor; Magnetik alanda sogutulan bir süper iletkenin, kritik sıcaklık altına inildiğinde, magnetik akıyı dışarladıgını buldular. yani magnetik akının etkisini bloke etmiş gibi diye düşündüm bende sanki konunun bikaç yerinde tersini söylüyor ikilemde kaldım Not: kesin bilginiz var ise cevap verin lütfen cok acil lazım (1 saat sürem kaldı)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 http://search.yahoo.com/search?p=Pauli+D%C4%B1%C5%9Farlama+%C4%B0lkesi&ei=UTF-8&fr=fp-tab-web-t&n=20&fl=0&x=wrt bunu buldum işine yarar umarım.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 %100 emin olmak için net'teki beleş ansiklopedilerden konuyu anlatan bir yazı ile kıyasla ancak bence 'dışarıda tutmak' anlamına geliyor buradaki kullanımına bakarak.. ahmet necdet sezer'imsi türkçeye kafam girsin..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 tmm bikaç formül fln vardı testler yaptım düşündügüm anlama geliyormuş ya ne biçim türkçedir bu yani :) bahadir senin verdigin linkde geçen yazıları bastan sona okumak lzm anlamak için(ki tam yardımcı olmayabilirde) cok uzun bide pauli dışarlama ilkesi deil bu tam olarak süperiletkenlik konusu var süperiletken mutlak sıcaklıkta oluşuyor ve ek olarak belli bir magnetik alan sınırı var bunu geçerse süperiletkenlik ozelligini kaybediyor falan :) sam eyvallah dedigin dogru okedir :) cevabımı aldım ehe süperiletkenlikle ilgili sorusu olan varsa cevaplayabilirim yoksa konu kapandı :) Not: cok smiley çirkin duruyomuş edit çektim :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P [Bu mesaj DynamicK tarafından 05 Mayıs 2004 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Sam, 05 Mayıs 2004 12:08 tarihinde demiş ki: ahmet necdet sezer'imsi türkçeye kafam girsin.. türkçe'ye onun yapısına ters olmayan modern sözcük katma girişimleri red edileceğine desteklenmelidir. unutmayın, yeni bir sözcük sadece halk benimsediğinde dile yerleşir. halk bir sözcüğü benimsemişse onu anlamakta o kadar fazla zorlanmayacaktır. insanımızın ortalama sözcük hazinesi baya bi düşük kaldığından gereksiz çıkışlar yapıyoruz böyle, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 icine manyetik alan sokmuyor demek[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 deedstyger arkadaşım, benim görüşüm de zaten karşılığı olan, türkçe'ye yüzyıllardır yerleşmiş sözcüklerin yerlerine sanki onlar yokmuş da bizim ihtiyacımız varmışcasına uydurma kelimeler aranmasının doğru olmadığına yönelik..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 magnetik akıyı itmesi anlamina gelir yeterince soguyan super iletken manyetin akımı iter ve kayma veya surtunmeden yoksun hareket saglanir desem cokmu atmis olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 şimdi hocam manyetik alanda soğutulan bir süper iletkenin, kritik sıcaklık altına inilmediğinde, magnetik akının çok içerlediğini görmüşler.sonra kritik sıcaklık altına inilmiş ve bakmışlarki bu seferde magnetik akı çok dışarlamış bu işe yani çok hoşuna gitmiş magnetik akının.içerlemenin gibide düşenebilirsin saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 İçerlemenin tersi.. (iyvrançım)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 arkadaşlar cevabı aldık zaten ehe aynı seyi tekrarlamaya gerek yokki :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar