BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 milliyet.com.tr said: Blackburn Rovers´ta kaptanlığa kadar yükselen Tugay Kerimoğlu, şimdi bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Paul İnce´den görevi devralması beklenen Souness, yardımcısı olarak ‘Tugay´ı düşünüyor. Premier Lig’de forma giyen ilk Türk oyuncu olarak adını tarihe yazdıran Tugay Kerimoğlu, şimdi de antrenör olarak bir ilke imza atmak üzere... Fanatik'in haberine göre; Ligde sıkıntılı günler geçiren ve son alınan Liverpool yenilgisinden sonra görevden alınmasına kesin gözüyle bakılan Paul İnce’in yerine Graeme Souness’ın geçeceği konuşulurken, yardımcı konusunda da Tugay’ın ismi ön plana çıktı. Taraftarlar tarafından da çok sevilen bu ikilinin yarın yapılacak görüşmelerin ardından Rovers’ın yeni teknik ekibi olacağı konuşuluyor. işallah olur. helal olsun adama. burdan kovularak gitti, orda kendini geliştirdi ve kendini kanıtladı. twoguy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 5 sene sonra ingiltere başbakanı olursa bu adam şaşırmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Beni de alsa ya yanına =) Gururlandım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 paul ince ne lan seyfi pol gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Tellos git et ye baboli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 tavuk kestik biz :/ bayram mesajı atsana olm bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 tellos said: paul ince ne lan seyfi pol gibi AHHAHAUAUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 tellos said: paul ince ne lan seyfi pol gibi oha cocukluk kahramanıma laf edilmiş. paul ince liverpool un owenlı ilk zmnlarında orta sahasındaki dinamodur. :D adamı fifa 99da tanımıstım o gunden beri liverpoola sempatim war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ahaha aynen fifa 99da hayvan gibi hızlı şut çekerdi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 insan grurlanıyor hakkaten Tugayla.. ayrıca canım fifa 99 çekti eve gidince bi kurupta nostalji yapiim :) fifa 98 de de salon futbolu vardı alakası yok ama aklıma geldi güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ama en iyisi fifa 99dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 4Ever said: ama en iyisi fifa 99dur :D bencede en iyisi. o yüzden hala saklıyorum cdyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 alperozg said: 4Ever said: ama en iyisi fifa 99dur :D bencede en iyisi. o yüzden hala saklıyorum cdyi :) ve ben o cd yi istiyorum :D izmir? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 banada lahn !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 mokoko said: oha cocukluk kahramanıma laf edilmiş. çocukluk kahramanı dediğin, fifa98, milan, ibrahim BA'dır direk =) tugaya da helal olsun, günün birinde 70 milyon teknik direktörlü türkiye'ye gelmesin de napıyosa yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 yürü be tugay kim tutar seni. gururlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 tellos said: paul ince ne lan seyfi pol gibi evladım Gs-manchester maçından hatırla bari adamı . ümit aktan falan anlatıodu o maçı hatta .aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar