EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ya bende yazdan beri böyle bi sorun var. Mesajlar bazen gitmiyo yada milletin bana yolladığı mesajlar gelmiyo. Sanırım yazın format atmama rağmen düzelmemişti bu olay. Portlarla falan ilgisi olabilirmi nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 aynı sorunu ben de yaşadım daha geçen. bir sürü saçma sapan msn eklentisi vardı kaldırdım onları tamamen sildim tekrar yükledim, rahatladı gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 PC ile alakalı bir durum diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bende de suan aynı fuckrosoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 eski version falan yüklesek düzelirmiki nerden buluruz eski version msn live? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Versiyondan kaynaklandığını sanmam ama burayı bi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kafayı kırcam ha bu msn yüzünden msn e bağlanabilen alternatif program bilen varmı yani icq ya başka programlardan bağlanıyoduk ya zamanında o tarz bişi onu denim bide düzelir belki varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 www.ebuddy.com dan bağlanıosun sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 şifreni çalarlar be ordan güvenmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 yok bizim arklar girioduu avatar ebuddy oluyo o kadar bende girdim bu arada 2 3 kere bişi olmadı ama yinede sen blirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 EagleEye said: msn e bağlanabilen alternatif program bilen varmı en çok kullanıldığını duyduğum; trillian ve pidgin. live-msngr e alıştıysan zor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Hiç kullanmadım ama browser üzerinde meebo var. Hatta şurada FireFox eklentisi de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 meebo sağlamdır hatta bir sürü güzel özelliği vardır.. güvenebilirsiniz ayrıca sadece msn için değil pek çok anlık ileti programını kapsıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 meebo iyiymiş mesajlar gidiyo geliyo oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar