Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anneniz hastalandiginda,


Marveloth

Öne çıkan mesajlar

Gecen gün kardesimle bu konuyu konusuyodum, oda ayni sorundan muzdaripmis. Annem pek cok kez böbrek tasi düsürmüstü, cekilen aciyi bilirsiniz. Bagirtir aglatir. Annem nezaman aci cekse icimde büyük bi nefret olusur. sinirli olurum. Onun cektigi aci bana sinir olarak yansir. Kardesim de ayni seyleri hissediyomus. Garip. Anneme söyledik kadinin verdigi cevap:
Bidaha sessiz inlerim cocuklar peki (alayla) :D

Varmi ayni duygulari yasayan? Kisisel bulmadim bu konuyu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç bir psikoloji tabi. Ben bu olayı son sevgilimde yaşadım.
Yani kendime sadist miyim diye falan da sordum sırf bu yüzden.
Ama nedense yavru kedinin miyavlaması daha bi dokunaklı gelmiştir. Enteresan. Tabi bi psikoloğa görünmem lazım. Normal değilim ben sevgili patiler. Bu tarz kişiler normal olamaz zaten. Biz gibiler yani.

Var mı tanıdık deli doktoru?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bikere annem aile içi bir sebepten dolayı hayatımda hiç duymadığım bir tonda ve sinir krizi boyutunda ağlıyordu. onun çıkardığı o ses bende bi sinir patlamasına sebebiyet oldu ve istemdışı olarak salonun camına yumruk atarak çıkardım sinirimi. sonrada duvarları falan yumrukladım. böyle bişey oldu. galiba doğru.

o gün kişisel'de de anlatmıştım bunu. hayatımın en kötü günüydü diyebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kontrollü olmak lazım. Ailede biri annemi üzünce ben de onları üzüyorum, sonra annem gidip bide kırdıklarımı toplamak sorunda kalıyo. O yüzden sakin olmaya çalışırım. Hastalık olayı daha farklı çaresizliğin getirdiği bişey var, hastaneye götüreyim mi seni spamliyorum bi süre sonra sie go çekiyo. Ama öyle bi durumda sağa sola sataşmam pek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...