Chastise Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Şekil hoş, güzel. Sen beğendiysen tamam zaten de... Bence de bir anlamı falan olması lazım ne bileyim. "hayatım frag olmuş" diyorsan doğrudur dfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 çok çok güzel olmuş bence. benim de hep kafamda olan ikonlardan biriydi. jedi knight, morrowind falan daha ağır basardı ama quake 1 de güzelmiş, bilen bilir hesabı =) genelde bassçılarda bacakta dövme çok yakışıyor, çalmıyosan git al bi tane, yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 AthleT said: @Dragonmax; Benim olm Mustafa Sandal kim?:) @Letsgetthesunshine; Saol canım hakaretin için :) Yavrum biliyosun her zaman yerin ayrı bende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Chastise said: Şekil hoş, güzel. Sen beğendiysen tamam zaten de... Bence de bir anlamı falan olması lazım ne bileyim. "hayatım frag olmuş" diyorsan doğrudur dfgd. hayatım frag olmuştan çok, hayatımın bir dönemini ifade ediyo aslında, ayrıca quake serisini çok sevmemin yanında işaretinin çok hoşuma gitmesi de yaptırmamın nedenlerinden biri. yani aa ne güzel şekilmiş lan diyip yaptırmadım. yaptırdıktan sonra da gayet mutlu oldum, beğenin beğenmeyin farketmez, paylaşmak istedim sadece(: @zeppelin; çalıyorum ehehe ayrıca yorumlar için herkese teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 O değilde, Quakede ağlatırım asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kapışalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Doğal tabi bacagına quake dövmesi yaptırmış adamda ağlatır büyük ihtimal ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bence kıllarla uymuş quake 1 hep kıllarını öyle kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 oyundu dövmeydi derken aklıma worms karakterlerini dövme olarak yaptırmak geldi ufak ufak böyle şirin olabilirler sanki hm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 gobege bir worms enstantanesi yapilabilir, backgroundla filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bayadır gördüğüm en tırt dövme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 arkadaşlar dövmeyi buldunuz kılsızını istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 kendın begendıysen sorun yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ya ben de dövme yaptırıcam da, kimsenin bilmediği, çok az insanın konuştuğu bi dil arıyorum :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hiyeroglif yaptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Hiyeroglifle "Everything is something happened" yazdırmak istiyorum Şükrü, kime sormak lazım bunu? Konu mu açsam ne yapsam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bunu yazan tosun vardi ama bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bence güzel olmuş ^^ iyi işçilik var ne kadar yaptırdın diye sorsam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 sağ kola da yaptır tam olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Asteroth said: Ya ben de dövme yaptırıcam da, kimsenin bilmediği, çok az insanın konuştuğu bi dil arıyorum :X Kendin uydur birşeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 o diilde böyle vücut içine enjekte edilecek likid bir monitör olcak istedigin dövmeyi cildinde gösterebileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bende yaptırdım, dikkatli gözler tırtıl şeklinde deri rengi posttravmatik ameliyat izi dövmemin farkına varabilir http://www.uploadthepic.com/reg/images/6571SANY1488.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 aquila said: gobege bir worms enstantanesi yapilabilir, backgroundla filan. gobege kasiyan el yapicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Lexius said: bence güzel olmuş ^^ iyi işçilik var ne kadar yaptırdın diye sorsam ^^ ikiyüz(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ne kadar bayıldın ? gayet güzel olmuş dövme ama quake 2 daha güzel olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar