Schwarzkopf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 öncelikle şunu söyliyeyim; benim ilgi alanım ne şiirdir ne düz yazıdır, ilgilenmem öyle, ama çok sevdigim sevgilim beni aptalca ve dengesizce kelimem yüzünden terkedince bende içimi dökmek istedim; burda da paylaşmak istiyorum.. yorumlar sizin.. ........... Ne zaman, ne şarkılar, ne bir dost eli.. Senden sonra tüm kapılarım kapandı sanki.. Kime yüz çevirsem, neye baksam, kül olup eriyo yüregimde.. Anlaşılmayı beklemiyorum belki de.. Hoş Senden sonra beni anlasalar kaç yazarki Yarım gitmiş benim Yüregimi söküp almışlar benden Beni yüregimden senden ayırmışlar Ayırmış bu hayat Ayırmış seni benden Bu zalim zorba hayat Hayatı şekillendiren de bendim Ben Ben miydim Seni benden uzaklaştıran Gitme diyecek yüzüm kalmadı artık Git Bu sefer ardına bakmadan git Merak etme ben hep iyi olacagım Yüregin arkada kalmasın Sen git Ardını düşünme Samimi söylüyorum Bu sefer ne bir sitemim var ne de küfrüm Sustu kelimelerim zaten Hoş Konuştular da ne oldular sanki Seni bende tutmaya yettiler mi sanki Yetmiyolar Yetmediler işte Kahrolası kelimeler Kelimelerim beni anlamadı ki sen anlayasın Kelimelerim de bana düşmandı sanki Hayır O sözcükler benden çıkmadı Onlar sahte idi Onlar yalan idi Onlar beni sevmediler Onlar beni senden kıskandılar Onlar sonunda başardılar Istedigim bu degildi Degildi Ben kelimelere yenilmeyi haketmedim Hiç bişey bu kadar kolay olmamalı Bi kelime daha hakkım olsun Söz versem sana O hakkımı güsel kullanacagıma Ne dersin Bu hakkı verirmisin bana Belki birşans daha Ben kelimelerimle barışsam Sana beni anlatsalar Sana sevgimi anlatsalar Inanırmısın Yüregin kanar mı tekrar sevgiyle Yoksa yosun mu baglar yüregin Taş mı kesilir Erimemecesine Beni silermisin Kalbinden Iz kalmamacasına Gözyaşlarımı akıtsam yüregine Belki bi umut ya hani Tekrar canlanır mı yüregin Tekrar benim için atar mı herşeyim Herşeyim olan yüregin Çekip gitmek kolay mı gelir Hangisi daha kolay gelir sana Kaçmak mı Kaçmak kaçmak kaçmak Ardında bıraktıklarına bakmadan Tamam Tamam susuyorum Kilitlendim Kilitlendim Sevgi senin, aşk senin Ömür senin, mutluluklar senin olsun Sen git Gözün arkada kalmasın Hoşçakal Hoşçakal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Güzel, hoş. Biraz imla. Başlık olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 taft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Eski Zeki Müren filmlerindeki yankı olayı pek oturmamış sanırım. Ama senin duyguların senin ifaden saygı duyarım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 benim anlamadığım, neden önce Türkçe'nin kurallarını iyice öğrenip sonra yapmıyorsunuz bu yazma işini. özellikle de karalama defterinde nedense DAHA DA gözüme batıyor. imlası bozuk kitabı okuyamadığım gibi, buradaki yazıları da 3. yanlıştan sonra okuyamıyorum ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 utopia said: benim anlamadığım, neden önce Türkçe'nin kurallarını iyice öğrenip sonra yapmıyorsunuz bu yazma işini. özellikle de karalama defterinde nedense DAHA DA gözüme batıyor. imlası bozuk kitabı okuyamadığım gibi, buradaki yazıları da 3. yanlıştan sonra okuyamıyorum ne yazık ki. önce kendine bak! aman sanki bilmiYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 abi (ya da abla:)) süper olmuş yahu. ilk yazıyorum, anlamam falan diyorsun ya aşk işte en alakasız adamın içinden bile bir şair çıkartıyor. bence bu şiiri oku, yolla ya da işte bi şekilde ulaştır kız arkadaşına (edit: ulan abi ya da abla diyoruz bir de gelmiş kız arkadaşına diyoruz. ya da erkek arkadaşınıza efenim:)). zaten bu şiirin üzerinde de dönmüyorsa bi zahmet atlasın en yakın köprüden. Not: imla hatalarını (naçizane) düzeltip öm den atayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar