arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Şu an oyun tamamen o danışıklı dövüş üzerine kurulu zaten. Dediğin kadar abartı olmamasının sebebi 3-5 kişinin chest alacak olması mı? Sanmıyorum.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 hayır değil, (öyleydi ama) kendin gördüğün halde nasıl diyorsun bilmiyorum. aklı evvel 2-3 wb liderini bütün oyun nüfusuna maletmenin anlamı yok. wb ile savunulan kalelere haldır haldır saldırıyor millet, karşı taraf da aynen koruyor. neden? çünkü iki tarafa da getirisi var. ayrıca zone lock olayı için elin mahkum, keep lord'lar anni düşüyor ancak. conq ve yukarısı için elin mahkum aslanın inine girmeye.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Şu an en büyük sorun contribution herhalde. Böyle moral bozucu birşey olamaz. 500 cont, 1000 rollu geçtim kalabalıkta hesaplar hep sapıtıyor. Ayrıca loot chestin timerlı olması kadar salak birşey yok. Birinci olmuştum. Son anda düşman bastı. Çok kişi ölmüştü, adamlar beni resleyene kadar loot gitti. Hadi bu neyse de kastım kastım hiçbirşey alamadım. Sonra 2. kapı kırılırken geldiğim bir kuşatmada kapıya azıcık vurdum, azıcık da lorda vurdum, azıcık da heal attım. Azıcıktan kastım böyle 3-5k birşeydir yani ama gel gör ki contribution çok yüksek geldi, gold bagi götürdüm.
sardius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ya benim yasadıgım:( dün gece fortress aldık 150 den fazla adam ve cont da birinci oldum. kalbim küt küt atmaya basladı aha conq alıcam diye ama gel gör ki rollde 36. oldum. kafamı masalara vurdum böyle sansa diye. bonus olayı bence sacma. sonucta adamlar bişiler yapanlarla hic bişi yapmayanları ayırmaya calışmışlar ama kacınılmaz olarak classların farklılıgından dolayı bazı classlar daha sanslı oluyor bonus olayında. su an zate cont olayı calışmıyor sanırım. benim sahsi fikrim fortress saldırı veya savunmalarını daha aktif veya cazip hale getirmek mümkün. normal orvr pq gibi fortress bölgelerinede ayrı bir pq konabilir. mesela conq set parcalarıda inf reward oalrak konabilir bu bölgelere. yoksa 200 kişi arasında 6 gold bag den birini alacan falan heh. warhammer gibi rvr agırlıklı bi oyunda rvr reward itemları bile intance tarzı drop olayına cevirmeleri bence can sıkıcı bi durum. güya ayırmışlar olayı isteyen gitsin rvr yaparak conq set toplasın isteyen sigmar bilmem ne yaparak sentinel darkpromise toplasın demişler. ancak rvr de ki seti toplamak intancelere göre cok daha zor. bilmiyorum belki biraz karıştırdım olayı ama eksik olan bişiler var. bu iş 150 kişi arasından gold bag kapmaya calışmakla olmaz. dün geceki gibi yasadıgım bi olay bi daha gelse basıma bırakırım oyunu. bu bi intance de kaybetmeye benzemiyo. çünkü orda 6 kişisin ve bu sefer olmazsa 2 gün sora alırım diyebiliyosun. ama fortress olayı zate ayda yılda bir geliyor ve 150-200 kişi arasında gold bag hayali kurmak bana cok sıkıcı geliyor. bu iş insanları rvr ye özendirmez sogutmaya baslar belli bir süre sonra. neyse ki kendimi avutacak bişi buldum dün gece icin:) hayvaaan gibi renown ve inf aldım:D
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 evet maalesef conq set toplamak özellikle order için imkansız gibi birşey. ben 40'tan sonra sentinel peşinde koşacağım sanıyorum ister istemez. ayarlamalar yapmaları lazım daha, yapıyorlar ama. oynarken bir taraftan göreceğiz artık. sistemden ziyade şansıma küfrettim bu haftasonu, 20 keep ve hiç altın bag yok. kıçımı yırtmama rağmen 0 cont (sistem hala bozuk orası kesin) ile 970 attım, sonra gidip 350 cont ile 250 attım. devamlı böyle oldu heh. dinsiz, imansız yüksek rr'liler hayvan gibi abanıyor, gidip craft material alıyor çantadan. o materyallerin çıkartılması lazım bence, çünkü düşük rr'li adamın cont'ta geçmesi mümkün olmuyor öyle abanılınca. artık tanklamayı bırakıp epic 2h çıkarıp dalacam bugünden sonra sonra gold bag alamazsam herhalde.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Yalan abi yalan. Dün dedim ya guild chatten. Sonradan geldiğim kuşatmada neredeyse hiçbirşey yapmadan contribution yüksek geldi. Bariz buglı, kalabalık olunca sapıtıyor.
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 function giveReward(rewardPoint, charName){ contribution = charName.getContribution(); roll = charName.getRoll(); rewardPoint = rewardPoint + contribution + roll; } function buyItem(rewardPoint, item){ rewardPoint = rewardPoint - item.getCost() } **** tipinden bişi yapacaklar, böylece contribution ile item satın alıcaz başkalarının rolları ile savaşmıcaz. peki niye kod olarak yazdım? çünkü baydım o yüzden.
Aililath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 xbox'ı al keyfine bak, ugrasma WAR'la oyun patlak, yada bekle stargate worlds al. :)
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Xbox da, stargate worlds da patlakmis diyolar (olta).
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 çok ılgınc ama ne zaman keepte lord uzerınde morale kullansam sıralamada hep sonlardayım,ne zaman farklı cesıtte buyuler kullansam ve afk olsam girişte(mumkun olan encok sayıda buyuyu kullanıyorum,damage onemsız) kesın ılk 3 e gırıyorum. bugun dw de keep aldıgımızda kapıda afk bekleyen dok altın aldı,işin kötüsü addam afk oldugundan altın kaçtı.
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 miyaw33 said: çok ılgınc ama ne zaman keepte lord uzerınde morale kullansam sıralamada hep sonlardayım,ne zaman farklı cesıtte buyuler kullansam ve afk olsam girişte(mumkun olan encok sayıda buyuyu kullanıyorum,damage onemsız) kesın ılk 3 e gırıyorum. bugun dw de keep aldıgımızda kapıda afk bekleyen dok altın aldı,işin kötüsü addam afk oldugundan altın kaçtı. en kısa zamanda bu taktiği deniycem, moralle fln olcak iş değil ondan eminim
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 keep lordlardaki son denemelerimden yola çıkarak söylüyorum(tier 3te en az 50 kere yapmışımdır.) afk olursanız en az +350 cont. point garanti :D damage veren değilde buff/debuff tarzı moral kullanırsanız gene sıralamaya giriyorsunuz. tek büyü spamla bişey kazanamazsınız (veya ben kazanamadım hiç) çok büyü spamla yüksek cont. point alabilmek garanti değil (ben hiç alamadım şu ana kadar) class marauder. belki sadece benim classa özgü bişeydir o kadar kötü bi roll sistemi varki artık classımdan şüpheleniyorum yani. böyle sistem olmaz olsun.
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 wizard olarak tecrübem, son vuruşu yaparsan 400 puan ve üstü geliyor. büyü spami yapmayacaksın ve doğrudan damage büyülerinden dotluları yapmayacaksın yoksa sıralamada altta kalırsın. aoe yapmak sıralamada üste çıkartır. moraleden arkadaşın dediği gibi doğrudan hasar verenleri kullanmayacaksın ve wizard isen hiç moral kullanma daha iyi :) hiç bir şeye dokunma bekle 200 ve üstü cont.geliyor. tek hedefin lord olsun lordu kaçırdığın anda sıralamada altlara düşüyorsun. ölüp dirilmeme rağmen sıralamaya girdiğim oluyor. oyunun cont.sistemini çözemedim :)
Öne çıkan mesajlar