Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 eed ben de onu anlamadım ya brdde nerde suya düştün? ubrsde en dipte bi yeraltı suyumsu bi yer var orasını mı kastediyosun? edit: instance dışında bi yer olması gerektiğinden ubrsde deil. aydınlat bizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 brd de su mu varmış , balıkta varmıdır. bide rakı tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 plaguelandslerden birinde bi şömine vardı hemen yanında ufak bi tepe.tırmandım ordan şömineye atladım hoop tam içine. sora kaldım orda.okbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 unstuck yaparsan oluyken spirit healer'ın yanına ısınlıyor ve olu oldugun icin hs cooldowna girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Format en garanti cozum gibi gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar