Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Arkadaşlar belki cok noob bi soru olucak ama bfd party wipe yedi release basıp tekrar instance a girerken suya düştüm cıkamıyorum sagıma baktım soluma baktım cıkış yok .ne yapmalıyım gm ile temasa mı gecmeliyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ghost mode cant use hs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ya geri dönüceksin yada seni dirilticekler. gm ilgilenmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ikiside mümkün degil kaldım suyun içinde party deki adamlarda dagıldı wipe yiyince parti rezz yapıcak adam yok yani.. geri dönebilsem yaparım ama cıkış yok :) ne sacma hep benim mi başıma gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 charı silip tekrar kasacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 chardelete :( stuck olayı vardı helpi kurcala biraz ghost modeda da kullanılıyo olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 gm ile ugrasılmaz gece gece charı siiceksin en mantıklısı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bfd diyosun zaten. 20 level flnsın heralde. gm gelene kadar kasarsın. gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Masquerade said: bfd diyosun zaten. 20 level flnsın heralde. gm gelene kadar kasarsın. gogo. lvl 59 bfd degil brd yanlış sölemişim 20 olsam ugraşmam walla baştan kasarımda şimdi nasıl yapıp cıkıcam onu düşünüorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kurcalayıp bulamadıysan çıkışı cidden gm'e ticket at hallederler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ticket attım artık bekliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bu gidi durumlarda kullanılan bir komut olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 stuck dene. çalışmıyorsa tek yol ticket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 stuck vardı böyle durumlarda da hiç bi işe yaramıo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 brd de deki lav laramı düştün eğer öyleyse ortaki alanın kenarından çıkış var rampa gibi bende çok aramıştım iyi bak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 :) ordaki lavada düşmüşlüğüm varda :D bu o degil bu sefer suya düştüm instance a giremedim daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ss koysana nere dustun merak ettim .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Su dedigin yer lavlarsa merkezdekı kısımdan asagılara dogru zıncırler ıner o zıncırlerın ındıgı yerlerde lavlardan karaya cıkıs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Deptlypo said: :) ordaki lavada düşmüşlüğüm varda :D bu o degil bu sefer suya düştüm instance a giremedim daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ghost mode hs cekebiliyor olman lazım, seni mezarlığa gönderecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 gm sagolsun ilgilendi de tp olduk sagolun arkadaşlar sorun halloldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 migrate et diyecektm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Anevquemar. said: migrate et diyecektm :D ya migrate edince de o lavın içinde çıkarsa tekrar yeni realmde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Brd'de su nerede diye kara kara dusunuyorum ben... Hala da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar