Developer_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Eskiden serverımı win98 den açınca arkadaşlarım girebiliyordu serverıma şidmi win98i bozdum :D winxp den açıyorum serverı kimse bağlanamıyor neden?[signature][hline]|-|-|-Die Fire-|-|-| PeK Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 http://www.paticik.com/forum/search.php[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Ardhath, 07 Mayıs 2004 18:54 tarihinde demiş ki: http://www.paticik.com/forum/search.php falla cok iyi dusunmussun ben bile dusunemedim biliorsan solesene adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Sen mi karar vereceksin benim söyleyip söylemeyeceğime? Forumda daha önce olduğunu biliyorum ki o link'i yazdım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ne mutlu paticikliyim diyene.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Connection firewallu kapat XP'nin icindeki. (ve evet daha once soruldu.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Baggio dedigini yapmi$tim.. olmadi fakat. birde cift client acmak icin sordugumu zannetmi$sin sanirim. alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 O zaman baska bir sebebi de vardir elbet, ama cift client ile ne alakasi var actigin serverlara insanlarin baglanamamasinin? Sanmadim ben oyle birsey :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Evet kapatıyorum firewallı ama xpde msblastı fixledigim halde bu seferde lass mı ne oyle biey çıkıor 60 sn içinde kapancak dio bende baslıom kufurleri dizmeye (bu arada kullanıcıyı deiştirmek zorunda kaldım şifremi deiştirmiştim unuttum ve mailimede gelmedi :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 iass dediginiz w32 sasser worm diye bir halt, windows klasorunden avserve.exe'yi silmeniz, task managerdan kapatarak tabi ki, registery de startuptan bulup silmeniz onluyor onu. ama windows update yapmanizi daha cok tavsiye ederim tabi ki.[signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 task managerden silinmiyo sen bunu kapatamazsın sistem şeysi diyo[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 şimdi 98 e geçtim meret kafasına göre açılılıo veya açılmıo format bastırtcak illa >:) o avserver yi arattım xpnin sürücüde (d) bulamıo[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar