Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Lan balon patlatmakla olmuyormuş.Hala daha 168 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 melih gökçek hakkında ne desem kendimi banlamam gerekir. öle bi sefgi ile karşı karşıyayız yani.. 168€'da yaklaşık 234$falan eder gerçi.. ama tutturmuş gidiyor adam. kösele kösele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Adamın dokunulmazlığı yokki. Mahkemeye versinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 i.melih teflondur. dokunsan ne olacak.. yaşınız kaç bilmiyorum ama hatırlamıyorsanız bi bakın amcanın önceki olaylarına. teflon teknolojisi feci ilerlemiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 i.melih acaip göbek dansı yapıyor. değme dansöz onun gibi kıvırtamıyor. resmen sadece sayaç alımında 138 milyon avro (NEREDEYSE HÜKÜMETİN CAN SUYU TUTARI) sokmuş ankaralılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ben pes ettim nassinisatiim, ne çirkef şu gökçek yav, bi saatin 48 dakkasını kendi konuştu, hala daha konuşuyor, bi sus allah kahretsin seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Başım ağrıdı izlerken.uğur dündar böle mi anlaştık telefonda ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Uğur Dündar'a lan diye hitap ettiği an uğur dündar delirdi zaten. Ya ben böyle adam görmedim bu sus motorun soğusun. Adam ankara doğal gazını konuşuyor farklı başlıklar açıyor konuşturtmam diyor niye ? Çünkü yarası var. Kendisi ne yapıyor 3 cümle kuruyor karayalçın dahil sefa sirmen dahil herkese laf uzatıyor. Be adam onlar mı var karşında ? Verecek cevabı yok konuyu bulandırıp duruyor ankara bu adama oy verdikçe daha çok soyulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 melih ağlıcak sanırm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ulan ne çirkef adamsın sen İ. melih gökçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yemin ediyorum yanımda 3 tane bebek ağlasa bu kadar başım ağrımazdı bee bilider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 adam programı ele geçirdii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Kendi haline bıraktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Melih zergrush yapıyor lol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 melih gökçeğin hastasıyım. adam felsefede öğretilen bütün safsata tekniklerini birer birer kullandı. Yenilerini bile icat etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 KK başladı saldırmaya, go on 1!1!!! HAHAHAHA "Bir çok iddia getirdiniz, iki dakika dinleyemiyorsunuz melih bey" Koçum dündar rahaha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 rezil herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 OFFFFF beni gerdi valla izlenmiyor adam. Hakkını vermek lazım harika bi çene var. Türk siyasetçi yapısının tüm özellikleri mevcut. müthiş bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 İMG mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hürriyet.com.tr'de canlı yazıyolar olabildiince ama geriden geliyo. bu dedikleirnizi okuyamadım daha ama başlarda konuşulanları okudum ve çok gerildim. lanet herif ya. dengir fırat ne kadar beyefendiymiş ne kadar iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yanlız adam konu dışına çıkmayalım dedi sonra kendi sadece konu dışı konuştu ne bçim adam la bu melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Murloc o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 boncuk boncuk terledi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bu i.melih denen adam şaka gibi. Yaptığı ortaya çıkıyor ona cevap vereceğine gidip gidip ankaralılara nasıl elektronik sayaç ile düdüklediğinin anlatılmasını istiyor. kendi söylemine göre en adi şerefsizim diyor ya, benim gözümde de öyle oldu. 1 miligram büyükşehir belediye başkanı olduğu için saygı duyuyordum, o da eksili hanelerde şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ulan kemala bak adam herşeyi hazırlayıp gelmiş helal valla başına gelcekleri biliyor herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar