Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ. Melih Gökçek vs Kemal Kılıçdaroğlu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
melih gökçek hakkında ne desem kendimi banlamam gerekir.

öle bi sefgi ile karşı karşıyayız yani..

168€'da yaklaşık 234$falan eder gerçi.. ama tutturmuş gidiyor adam.

kösele kösele!!
Mesaj tarihi:
i.melih teflondur. dokunsan ne olacak..

yaşınız kaç bilmiyorum ama hatırlamıyorsanız bi bakın amcanın önceki olaylarına.

teflon teknolojisi feci ilerlemiş yalnız.
Mesaj tarihi:
i.melih acaip göbek dansı yapıyor. değme dansöz onun gibi kıvırtamıyor. resmen sadece sayaç alımında 138 milyon avro (NEREDEYSE HÜKÜMETİN CAN SUYU TUTARI) sokmuş ankaralılara.
Mesaj tarihi:
Uğur Dündar'a lan diye hitap ettiği an uğur dündar delirdi zaten. Ya ben böyle adam görmedim bu sus motorun soğusun. Adam ankara doğal gazını konuşuyor farklı başlıklar açıyor konuşturtmam diyor niye ? Çünkü yarası var. Kendisi ne yapıyor 3 cümle kuruyor karayalçın dahil sefa sirmen dahil herkese laf uzatıyor. Be adam onlar mı var karşında ?

Verecek cevabı yok konuyu bulandırıp duruyor ankara bu adama oy verdikçe daha çok soyulur :)
Mesaj tarihi:
hürriyet.com.tr'de canlı yazıyolar olabildiince ama geriden geliyo. bu dedikleirnizi okuyamadım daha ama başlarda konuşulanları okudum ve çok gerildim. lanet herif ya.

dengir fırat ne kadar beyefendiymiş ne kadar iyiymiş ya
Mesaj tarihi:
bu i.melih denen adam şaka gibi. Yaptığı ortaya çıkıyor ona cevap vereceğine gidip gidip ankaralılara nasıl elektronik sayaç ile düdüklediğinin anlatılmasını istiyor.

kendi söylemine göre en adi şerefsizim diyor ya, benim gözümde de öyle oldu. 1 miligram büyükşehir belediye başkanı olduğu için saygı duyuyordum, o da eksili hanelerde şu an.
  • Yeni Oluştur...