Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ. Melih Gökçek vs Kemal Kılıçdaroğlu

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

çamura yatmanın ve yan çizmenin, çirkefliğin hasını göreceğimiz bu ibret dolu kapışmayı kaçırmayın!

i.melih türk siyasetçisinin en konsantre hali sayılır.D.M.M. Fırat'a göre çok daha fazla eğilip bükülebilir. Matrix'deki neo gibi yamulabilir vs.

özellikle politikaya girmek isteyenler olayın nası işlediği konusunda güzel bi kurs görebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda birisi demis Kemal Kilicdaroglu belgeleri gostericek oburu a4 leri gosterip benimkiler farkli diyecek..

Umarim kilicdaroglu ezecek bu sefer..Cunku AKP de ezilmesini istiyor BUyuksehir belediye baskanligi icin Turgut Altinok a verilmis bir soz var ama Melih Gokcek i yikamiyorlar bu program ile rezil edip yollamayi dusunuyor olabilirler..

Zaten belediye baskanligindan dustugu anda hapse girer bir omurde cikamaz ordan..
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:
dasaaa said:

özellikle politikaya girmek isteyenler olayın nası işlediği konusunda güzel bi kurs görebilirler.

ve buna feci sekilde katiliyorum :)
Siyaset biliminden bu sene mezun olmus biri olarak benim icin 2 senelik staja deger olacak belki :P

Bende hep siyasette aleni dansözlük nasıl yapılır? konusunu canlı nasıl izlerim diyordum. i.melih beye teşekkür ediceğim bu akşam sanırım. O göbeği titretme numarası ile türkiyenin aklını başından alacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Dengir mir daha terbiyeli daha tecrubeli bir adam..

Melih aksam tehditler yagdiracak hicbir soruya cevap vermeyecek kendi kendine atip tutacak..
30 dakika imis suresi 30 dakika boyunca konusacak ama hicbirsey anlatmayacak biz bile sasiracagiz..

yada

Kemal Kilicdaroglu oyle bir vuracakki melih ne oldugunu anlamayacak oncelikle AKP olmak uzere butun Ankara icin hayirli olacak..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...